Megtörte a csendet a három hete kórházba került Jamie Foxx

Már jobban van, üzent is az Instagramon a rajongóinak.

„Nagyon köszönöm az aggódást!!! Igazán áldottnak érzem magam”

– írta ki a képmegosztó site-ra néhány bájos emoji kíséretében az Oscar-díjas sztár, aki még három héttel ezelőtt került kórházba. Foxxot ezen idő alatt egy Georgia állambeli helyi kórházban kezelték, közelebbről meg nem nevezett egészségügyi komplikációk miatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) által megosztott bejegyzés


Hogy mi volt a színész baja, az most sem derült ki. Rejtélyes betegségéről csak onnan lehetett tudni, hogy lánya, Corinne április 12-én egy azóta már törölt posztba kiírta, hogy az apja „már a gyógyulás útjára lépett”, miután „gyorsan reagálva és nagy gondossággal” látták el egy bizonyos „egészségügyi komplikációt” követően az előző napon. Más részletet viszont nem osztott meg a 29 éves színész-énekesnő. Annyit lehet még tudni, hogy az incidens nem a színész épp most készülő netflixes filmje, a Back in Action című Cameron Diaz–Glenn Close-vígjáték atlantai forgatási helyszínén történt.

Most mindenesetre Jamie Foxx egy Insta-sztoriban megköszönte azt is, hogy Nick Cannon helyettesítette a Beat Shazam című Fox tévés zenés vetélkedő házigazdájaként, ezenkívül biztosított róla mindenkit, hogy hamarosan visszatér. Az április 12-i bejegyzés és a mostani között eltelt időben egyébként semmit sem lehetett tudni a sztár állapotáról, a TMZ nevű bulvársite viszont névtelen forrásra hivatkozva szerdán azt közölte, hogy ismerősei már annyira aggódnak érte, hogy azt kérik, „imádkozzunk Jamie-ért” – szóval a színész vélhetően ezért adott hírt magáról.

Corinne és Jamie Foxx a Pókember: Nincs hazaút 2021 decemberi premierjén. Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images


A friss Instagram-posztban egyébként nem más kíván mielőbbi gyógyulást Foxxnak, mint Jeremy Renner, aki szintén komoly kórházi beavatkozáson van túl, miután szilveszter éjjel horrorfilmbe illő balesetet szenvedett saját hókotrója miatt. Renner balesetéről és felgyógyulásáról többek közt itt, itt és itt írtunk korábban. Ami pedig Jamie Foxx gyógykezelését illeti, a People magazin értesülései szerint az utóbbi hetekben csak megfigyelés miatt tartották kórházban az orvosok, illetve különféle vizsgálatokat végeztek rajta, szóval remélhetőleg mielőbb visszatérhet a Back in Action forgatására.


(via Entertainment Weekly)