Jim Carrey a New York-i divathéten megint bebizonyította, hogy hihetetlen figura

A színész egy zavarba ejtő interjút adott, amiben az élet nagy kérdéseiről is kifejtette véleményét, amire mi csak bólogatni tudunk.

Megszokhattuk már, hogy a látszat néha csal, és ez így van Jim Carrey esetében is, aki eleinte vígjátékaival került a középpontba, aztán szépen lassan megjöttek a drámai szerepek is, amikben brillírozott, és közben interjúiból is kiderült, hogy korántsem az a jópofizó, felszínes figura. És még nagyszerűen fest is!


A New York-i divathéten az E! Magazin egyik riportere megállította a vörösszőnyeges bevonulásnál, és szóra bírta a színészt, aki a következő egzisztencialista szöveget adta elő:


„Semmi értelme ennek az egésznek. Csak szerettem volna megtalálni a lehető legértelmetlenebb dolgot, ahová elmehetnék, és most itt vagyok. Hozzá kell tennem, hogy ez teljességgel értelmetlen.”

A riporter egy kissé zavarba jött, aztán megpróbálta szépíteni a helyzetet, és az esten megjelent sztárokról, ikonokról kérdezett:

„Ikonokat ünnepelni? Ó, ember, ez a legsekélyesebb cél, amit csak ki lehet találni. Maga hisz az ikonokban? Én a személyiségben hiszek. Nem hiszem el, hogy maga létezik, de van valami csodálatos illat a levegőben.”


„Nem hiszek az ikonokban. Nem hiszek a személyiségben. Abban hiszek, hogy a béke túlmutat a személyiségen, a kitalációkon és a színlelésen. Azt gondolom, hogy energiakörök vagyunk, akik magunkért élünk. És nem érdekel.”


A riporternek nem egészen jött át az üzenet, és rákérdezett, hogy miért öltözött így ki az alkalomra, mire a színész így válaszolt:


„Nem öltöztem ki, nincs olyan, hogy én. A dolgok csak megtörténnek. Ez nem a mi világunk. Nem számítunk, és ez jó hír.”

via Independent