Joaquin Phoenix váratlanul megjelent egy Joker-vetítésen

Szombat este lepte meg egy Los Angeles-i mozi közönségét. A film amúgy bombasiker: 234 millió dollárt kaszált csak a hétvégén!

Nem mindennapi meglepetésben volt részük azoknak, akik szombaton a Los Angeles belvárosában található Alaom Drafthouse multiplex moziban nézték meg a Jokert: váratlanul megjelent ugyanis néhány teremben a címszereplőt alakító Joaquin Phoenix! A 44 éves sztár tornacipőben, farmerban és egy teljesen átlagos, fekete kapucnis pulóverben érkezett a moziba, a Joker vetítések előtt és után random benézett néhány terembe, és ott minden alkalommal kedélyesen elbeszélgetett a rajongókkal, válaszolt pár kérdésre, forgatási érdekességeket árult el, sőt, készségesen szelfizgetett mindenkivel. Íme egy videós összeállítás a spontán közönségtalálkozóról:

A sztár még viccelődött is azokkal, akik már látták a filmet:

Remélem, tetszett mindenkinek. De akinek nem tetszett, az inkább ne mondja el nekem, mert még ha így is van, nem akarom tudni! De azért nagyon köszi!

A közösségi média természetesen tele lett a hétvégén az ehhez hasonló bejegyzésekkel:

Ma este megnéztem a 21:10-kor kezdődő Jokert az Alamo Drafthouse-ban. Mielőtt elkezdődött volna, felkapcsolták a fényeket, elöl besétált maga Joaquin Phoenix, és megköszönte nekünk, hogy eljöttünk. Mindenki totálisan megőrült tőle. Ez volt a kedvenc jelenetem a filmből! 

A Joker minden tekintetben kirobbanó hétvégi kasszasiker volt, ami azért nem olyan gyakori egy R kategóriás film esetében, amire nem ülhet csak úgy be az egész család. Az október 4-i amerikai premiert követően csak az Egyesült Államokban 93,5 millió dollárt kaszált (ez egyben rekord: minden idők legjobb októberi nyitóhétvégéje lett Amerikában), és ehhez jött még a világpremierből becsordogáló, szerény 140,5 millió, ami így összesen már 234 millió dollár. (via Deadline & Hollywood Reporter)