Joaquin Phoenixnek nem lenne ellenére a Joker 2

A sztár sokat beszélget Todd Phillips rendezővel a jövőről, nem tudja kiverni a fejéből a Bűn Bohóchercegét.

Iszonyúan sikeres a Warner legújabb képregényfilmje, a Joker, nem csoda, hogy most a címszereplőt alakító Joaquin Phoenix is meglebegtet egy esetleges folytatást az interjúiban. A Joker 2-ről korábban már a rendező, Todd Phillips is beszélt, sőt, az új Batman, Robert Pattinson véletlenül elspoilerezte egy újságírónak, hogy a Warnernél valamikor talán majd összeeresztik egy közös filmben Jokert és a Denevérembert.

Most pedig már maga Joaquin Phoenix is a Joker 2-ről beszélt (igaz, eléggé rébuszokban) a Popcorn with Peter Travers című műsorban:

Sosem gondoltam úgy erre, mint egy álomszerep. De megmondom őszintén, most már nem is tudok máson agyalni. Sokat beszélgetek a rendezővel arról, hogy mit csinálhatnánk még úgy általánosságban együtt, de konkrétan arról is, hogy van-e még valami, ami Jokerrel kapcsolatban érdekes lehet. 

Todd Phillips már jóval a Joker-premier előtt arról beszélt, hogy lényegében bármilyen filmet leforgatna az Oscar-díjas sztár főszereplésével. Igen, akár még a Joker 2-t is:

Bármit leforgatnék Joaquin Phoenix-szel, a hét bármelyik napján. Senki sincs, aki hozzá fogható. Ha benne lenne, és a nézők is ezt szeretnék, és a Warner is azt mondaná, hogy tudjátok, mit srácok, ha esetleg kitaláltatok valamit, akkor csak hajrá... Szóval van egy olyan érzésem, hogy ebben az esetben ő és én valami egészen elképesztő dolgot tudnánk bemutatni.

(via The Independent & NME.com)