John Travolta bilifrizurás óriáscsecsemőként zaklatja kedvenc színészét

Kijött egy előzetes a Limp Bizkit frontembere által rendezett The Fanatic című thrillerhez, a főszerepben a Ponyvaregény sztárjával. Sajnos ritka gagyinak tűnik.

Korábban többször is írtunk róla, hogy Travolta Fred Durst harmadik nagyjátékfilmes rendezésében vállalt szerepet, ami egy fanatikus mozirajongóról szól, aki zaklatni kezdi kedvenc akciófilmes sztárját. Az amerikai mozikban augusztus 30-án bemutatandó The Fanaticet Durst saját élményei ihlették, és most nyilvánosságra hozták az előzetesét is.

A trailer tanúsága alapján a Travolta alakította Moose-nál akkor gurul el a pöttyös, amikor nem engedik neki, hogy személyesen kérjen autogramot Hunter Dunbar nevű kedvencétől (Devon Sawa – Kéz-őrület, Végső állomás). Így amikor a férfi egy lesifotós ismerősétől megszerzi Dunbar címét, elszabadul a pokol…

Sajnos a trailer alapján a The Fanatic egy minden ízében sablonos, bármiféle eredetiségtől mentes alkotásnak tűnik. És ha hozzávesszük Travolta filmbeli külsejét és viselkedését, tisztára olyan, mintha a Robin Williams-féle Jacket keresztezték volna a Stephen King regénye alapján készült Tortúrával – és ennyi, nem több.

Egyébként már láthattunk filmet hasonló témában: az 1996-os A rajongó, Tony Scott rendezése, Robert De Niróval a zaklató és Wesley Snipesszal a sztár (csak ott sportoló) szerepében. Az sem volt a filmművészet csúcsa, de a The Fanatickel úgy tűnik, Travolta pályája újabb mélypontjára ért az olyan opusok után, mint a beszédes című Gyilkos szezon, Bűnös utakon, Az erőszak völgye, a Bosszúra törve vagy a mindenki által gyűlölt, hat Arany Málnára jelölt Gotti.


(via Consequence of Sound)