Jön a Micimackó-reboot a gyerek Micimackóval

A Nyúl Péter és Paddington maci sikerén felbuzdulva a DreamWorks újra elmeséli Micimackó történetét is.

A producerek előzménytörténetet terveznek A.A. Milne népszerű klasszikusából: a mozifilmes verziót állítólag már fejlesztik is – és ahhoz hasonlóan, hogy a Paddington-filmeket 2019-ben egy sorozat is követte, máris úgy tervezik, hogy

rögtön az új Micimackó-mozi után érkezik a tévészéria-változat is.

„Elmeséljük mindenki kedvenc »csacsi öreg medvéjének« és barátainak eredetét,

azokból az időkből, amikor még mind gyerekek voltak,

oly módon, hogy kapcsolatot találjanak a XXI. századi embergyerekekhez” – nyilatkozta John Reynolds forgatókönyvíró, aki Mike de Seve rendezővel (Túl a sövényen, Csápi – Az óceán hőse) együtt jegyzi a scriptet.

Részlet a 2011-es Micimackóból. Forrás: Fórum Hungary


„Szerintem ez az elsüllyeszthetetlen fiatal bocs teljesen együtt tud rezonálni a mai gyerekekkel, főleg ezzel az olthatatlan méz iránti vággyal, amit érez, és azokkal a vicces kísérletekkel, hogy mézhez jusson” – tette hozzá de Seve. „Az egész banda fantasztikus, és arra jöttünk rá, hogy

kölykökként még viccesebbek lesznek”

– tette hozzá.

Mindezt Charlene Kelly executive producer azzal egészítette ki, hogy véleménye szerint Milne medvéje nagyon szépen öregedett az elmúlt közel száz évben, de eljött az ideje, hogy kiderítsük, mi történt a mesehősökkel a kötet cselekménye előtt, mi tette ezeket a barátokat azzá, ahogy az író történetéből ismerjük őket – és így olyan helyekre juthatunk, amikre egyáltalán nem számítottunk.

Akit pedig esetleg nem érdekelne Micimackóék eredetsztorija, még mindig megnézheti a 2023-ban a mozikba érkező horrorverziót.

(via The Hollywood Reporter)