Jön a Neveletlen hercegnő 3.

De nem tudni, Anne Hathaway benne lesz-e. A 40 éves színésznő korábban azt nyilatkozta, nagyon szívesen visszatérne a karrierjét beindító franchise-hoz.

Úgy fest, a Disney harmadszorra is visszaviszi Genoviába a nézőt a harmadik Neveletlen hercegnő-filmben, bár azt egyelőre nem tudni, hogy Anne Hathaway újra eljátssza-e az ikonikus címszereplőt, Mia Thermopolist. Az biztos, hogy a 40 éves színésznőn saját bevallása szerint nem fog múlni a dolog: nemrég kifejezte, hogy nagyon szívesen visszatérne ahhoz a franchise-hoz, ami 2001-ben egy csapásra sztárt csinált belőle.

Forrás: InterCom

 

Arról, hogy a Disney szeretne harmadik részt is, már elég régóta keringenek pletykák. A Neveletlen hercegnő 3 forgatókönyvét jelenleg Aadrita Mukerji írja, a történet a produkcióhoz közel álló források szerint nem reboot, hanem az Anne Hathaway-féle két rész folytatása lenne.

A 2016-ban elhunyt Garry Marshall rendezésében, Meg Cabot regénye alapján készült Neveletlen hercegnő egy esetlen amerikai tinédzsert követ, aki megtudja, hogy ő az európai Genovia királyság trónörököse. A vegyes kritikák ellenére a film 165 millió dollárt kaszált. A folytatása, amelyet szintén Marshall rendezett, majdnem ugyanilyen sikeres volt a mozikban: 134 millió dollárnyi jegybevételt termelt világszerte.

(via Variety & Hollywood Reporter)