Káprázatos és vicces exkluzív jelenetfotók jöttek ki a Wonder Woman 1984-hez!

Gal Gadot a lábánál fogva emel fel egy bajkeverőt, és aranypáncélt villant, Chris Pine övtáskával retrózik.

Az egyik legpatinásabb szórakoztatóipari szaklap, az Entertainment Weekly a márciusi címlapjára Csodanőt tette, akit majd júniusban láthatunk viszont a vásznon a retró utalásokkal megbolondított, '80-as években játszódó Wondar Woman 1984-ben. Íme Gal Gadot címlapfotója, amin szemmel láthatóan nagyon élvezi, hogy a második saját szuperhősfilmjében megkapta a DC-képregényekből már ismert, szárnyas aranymaskarát:

De nem csak ezt vették át a mozifilmbe a készítők a képregényekből! Egy másik, exkluzív Entertaninment Weekly-fotón egy repülőgép pilótakabinja látható, ami minden bizonnyal Wonder Woman kultikus, láthatatlan vadászgépe lesz!

A többi jelenetfotó inkább csak simán mókás. Például amikor Diana a lábánál fogva felemel valakit (talán egy pláza bolti tolvaját, akit épp akkor kapott el?), vagy amikor Wonder Woman egykori szerelme, az első világháborúban harcoló Steve Trevor (Chris Pine) a '80-as évek tipikus viseletében, a nálunk is divatos övtáskával a hasán feszít (a film egyébként sokszor rá fog játszani arra, hogy szegény Steve nem érti a nekünk már retró, neki viszont futurisztikusan modern '80-as éveket)!

Szükség is lesz ezekre a vidám pillanatokra, mivel a filmről már most tudni, hogy a hidegháború lesz az egyik fő témája. Lesznek majd benne szovjet kémek, de Wonder Woman legveszedelmesebb ellenfele Dr. Barbara Minerva (Kristen Wiig) lesz, aki képes gepárdemberré átalakulni. Sőt, felbukkan a filmben Maxwell Lord, a DC-képregények ördögi üzletembere is, akit Pedro Pascal alakít majd. Alig várjuk a nyári bemutatót! (via Geektyrant)