Két új Mission Impossible-szereplőt jelentettek be

Így fognak kinézni az Ozark és a Városfejlesztési osztály sztárjai a 8. részben.

A jövő júliusban érkező Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész (igen, ez a hivatalos magyar cím) rendezője, Christopher McQuarrie a közösségi oldalán mutatta meg, hogy az Ozark sztárja, Janet McTeer és a Városfejlesztési osztályból ismert Nick Offerman hogyan fognak kinézni a Mission: Impossible - Leszámolás - Második Részben – mert hogy a franchise 7. és 8. részét egyszerre készítik el.

A rendező két fekete-fehér képet posztolt McTeerről és Offermanről a Twitterén, ezzel hivatalosan is megerősítve, hogy szerepelnek a nyolcadik részében.

Offerman egy podcastben, amelyben a rendezővel együtt vett részt, elmondta, milyen volt az akciófilmben dolgozni. "Nem igazán lehet elmesélni, ahhoz ott kell lenned. (…)

Még sosem láttam ehhez foghatót, olyan, mintha egy hihetetlen falfestményt festenének, ahol mi vagyunk a festékek."

McQuarrie, aki korábban a 2015-ös és 2018-as, Titkos nemzet és Utóhatás című részeket is jegyezte, korábban elmagyarázta, hogy miért osztották két filmre az új történetet.

"Amikor belevágtunk az Utóhatásba, azt volt a cél, hogy a film inkább egy érzelmi utazás legyen Ethan karaktere számára. Most pedig azt mondtam, hogy az Utóhatásban tanultakat akarom a film minden karakterére alkalmazni, hogy mindenkinek legyen egy érzelmi íve...”

A jelenleg 2023. július 14-ére belőtt hetedik részben Tom Cruise mellett visszatér Ving Rhames, Simon Pegg, Vanessa Kirby és a Rebecca Ferguson is.

Via: DigitalSpy