Kicsinálja a Warner Wonder Womant és Supermant?

Miközben a sztárok már készülnek a visszatérésre, egy napokban megjelent riport szerint elkaszálják a Wonder Woman 3-at és a Superman-folytatást is. A fő tótumfaktumok rejtélyesen nyilatkoznak.

James Gunnt, A galaxis őrzői-filmek rendezőjét nemrégiben – Peter Safran producerrel együtt – kinevezték a DC Films társelnökének, s habár majd csak a jövő héten adják elő az elképzeléseiket David Zaslavnak, az anyavállalat, a Warner Bros. Discovery főnökének, a The Hollywood Reporteren máris megjelent egy riport arról, hogy hatalmas változások várhatók – köztük például a harmadik Wonder Woman-film és a Superman-folytatás elkaszálása, mivel a cégnél mostanában rebootokban gondolkodnak.

Hivatalosan ugyan senki sem válaszolt a névtelen, bennfentes forrásokra hivatkozó felvetésekre, de James Gunn billentyűzetet ragadott, és a Twitteren reagált a hírekre. „Ami a Hollywood Reporter tegnapi sztoriját illeti,

valami igaz belőle, valami félig igaz, valami nem igaz, és valamiről még nem döntöttük el, hogy igaz-e vagy sem.

Habár az első hónapom a DC-nél igazán gyümölcsöző volt, felépíteni a következő tíz évet elég sok időbe telik, és még csak az elején járunk” – írta az alkotó.

„Ami a további kérdéseket illeti a DCU (DC-univerzum – a szerk.) jövőjére vonatkozóan, legnagyobb sajnálatomra arra kell kérjek mindenkit, hogy várjon. Meg akarjuk adni ezeknek a karaktereknek és történeteknek az időt, amit érdemelnek, ráadásul nekünk magunknak is sok megválaszolandó kérdésünk van még” – tette hozzá egy újabb tweetben Gunn, aki arra is kitért, hogy most lehetőségük van továbbépíteni a DC-n belül mindazt, ami működött és megjavítani mindazt, ami nem, és hogy tudja, hogy a végeredménnyel nem lesz mindenki elégedett.

Eközben a Wonder Womant megformáló Gal Gadot azt osztotta meg a Twitteren, hogy nagyon hálás, hogy őt választották a Csodanőnek, és alig várja, hogy megossza a rajongóival a következő fejezetet, ami arra utal, hogy a színésznő számít a folytatásra – ahogy az is, hogy nemrégiben a Vajákból távozó Henry Cavill szintén a közösségi médiában jelentette be, hogy visszatér Supermanként. Szakmabeliek egyébként arra számítanak, hogy hiába próbált szintén a Twitteren Dwayne Johsnon reménykeltően nyilatkozni a Black Adam bevételeiről és a karakter jövőjéről,

a film olyan rosszul ment a mozikban, hogy nem valószínű a folytatás.

Wonder Woman és Superman sorsa pedig ezek szerint sok minden mással együtt a jövő héten dől el.


(via Variety, Entertainment Weekly)