Kiderült, miről fog szólni a Jégvarázs 2.

A nemrég nyilvánosságra hozott előzetes után újabb információk derültek ki a várva várt folytatás cselekményéről.

Amikor a Disney bemutatta az animációs film első teaserét, rögtön megindultak a találgatások, mivel – ahogy arról mi is beszámoltunk – egy villanásra feltűnt egy vadonatúj női karakter, akiről többen úgy gondolják, ő lesz a végre leszbikusként coming outoló Elsa hercegnő szerelme.

Forrás: YouTube / Disney

 

De éles szeműek ezenkívül észre vettek olyan apróságokat is, mint hogy Elsának és testvérének, Annának új ruhája van. Mivel azonban az előzetesben egyáltalán nem voltak párbeszédes részek, a sztoriról nem igazán derült ki semmi. Egy podcastben viszont most jólértesültek úgy nyilatkoztak, hogy a Jégvarázs 2. arról fog szólni, hogy Anna és Elsa megpróbálják kideríteni, mi történt annak idején a szüleikkel.

Ahogy azt minden rajongó jól tudja, a két testvér édesanyja és édesapja egy hajótörés miatt halt meg – de talán több minden lapul még itt, amit érdemes kikutatni. Az is biztos, hogy hőseink elhagyják Arendelle-t – nyilván azért, mert kutakodásuk messzire vezet. Mindez pedig összecseng azzal a szűkszavú ismertetővel is, amit a film IMDb-s adatlapján olvashatunk, miszerint „Elsa, Anna, Kristoff és Olaf bevetik magukat a rengetegbe, hogy kiderítsenek egy ősi titkot a királyságukról”.

Nem feltétlenül plusz információ, de nemrégiben a film egyik szinkronhangja, Josh Gad azzal a szöveggel osztotta meg Twitter-oldalán az első teaser posztert, hogy ha alaposabban megnézzük a rajta látható hópelyhet, akkor további újdonságok derülhetnek ki a számunkra. A Jégvarázs 2-t november 21-én mutatják be a magyar mozik, szóval addig még jó sok időnk van agyalni a nyilván továbbra is folyamatosan érkező infómorzsák alapján.

(via Collider)