Kijött az első hivatalos fotó az Az 2 felnőtt szereplőiről

Jessica Chastain, James McAvoy és az „Old Spice-fickó”, azaz Isaiah Mustafa is rajta van!

Szinte nem telik el úgy hét, hogy ne jönne ki valami új infó az Az 2-vel kapcsolatban. A legfrissebb hírek szerint elkezdődött a forgatás, össze is állt egy közös fotó erejéig az első részben megismert Vesztesek Klubjának felnőtt verziója. Vagyis Jessica Chastain, aki a felnőtt Beverlyt alakítja, James McAvoy (ő lesz a testvérét elveszítő Bill), Bill Hader (ő a folyton hülyéskedő Richie), James Ransone (ő a bekipszelt kezű, asztmás Eddie), Andy Bean (a karót nyelt Stan), Jay Ryan (a duci Ben) és Isaiah Mustafa (a könyvmoly Mike).

A gyerekszereplők, Wyatt Oleff, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Chosen Jacobs, Jeremy Ray Taylor és Sophia Lillis természetesen a második részben is feltűnnek majd flashback jelenetekben. Viszont a fókusz itt már az idősebb karaktereiken lesz, akiknek igen különbözően alakult az életútjuk. Mike például (őt alakítja az „Old Spice-fickó”) nemcsak a könyvek rabja lett, hanem a drogoké is, és teljesen beleőrült a Derryben történt gyilkossági ügyekbe. Az ő vezetésével fog a többi szereplő is megtudni egy ősi indián szertartás közben, hogy az ördögi vigyorú Pennywise (akit ezúttal is Bill Skarsgard alakít) valójában egy eónokkal ezelőtt ideköltözött, ősi gonosz.

Az Az 2 jövő szeptemberben kerül a mozikba, a rendezője az első Azt is jegyző Andres Muschietti lesz. (via Consequenceofsound.net)