Kivágják a nevetséges robotot a Rocky IV-ből

Slyvester Stallone a bokszolós franchise 1985-ös darabjának a rendezői változatán dolgozik, és úgy tűnik, drasztikus lépésre szánta el magát.

Idén lesz a Rocky IV. bemutatásának 35. évfordulója, amely film aktuálisabb, mint valaha, hiszen az USA és Oroszország viszonya már-már a hidegháborús szintet közelíti (és mint azt minden rajongó tudja, a filmben a címszereplő a szovjet Ivan Dragóval kerül szembe a ringben).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

For the 35th anniversary Rocky 4 Is getting a new DIRECTORS cut by me. So far it looks great. Soulful.. Thank you MGM For this opportunity to entertain.

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

A művet író-rendező és a főszerepet játszó Sylvester Stallone pedig most nyilvánosságra hozta az Instagramon, hogy egy „Rocky IV. Director’s Cut”-on dolgozik. A Rocky IV. kap tőlem a 35. születésnapjára egy rendezői változatot. Eddig minden szuperül alakul. Nagyon köszönöm a lehetőséget az MGM-nek!” – írta az alkotó a film plakátja mellé.

Amiből az következik, hogy Stallone nem csak a maga örömére vágja újra a művét, azt a stúdió be is fogja mutatni. Még ennél is érdekesebb azonban az, amit a sztár nem írt bele a kísérőszövegbe, hanem a kommentek között egy rajongói kérdésre árult el: hogy Paulie robotjának sajnos mennie kell.

Ha már nem emlékeznénk rá kristálytisztán, a fenti videóban is látható a szóban forgó, kifejezetten kínos jelenet, amelyben Rocky, az isten tudja, miért, meglepi a szülinapjára a sógorát, Paulie-t egy igazi robottal. A kemény vonalas rajongók közt persze az esetlen figura az évtizedek során kult státuszra tett szert (még külön akciófigurát is lehet kapni róla), így valaki rákérdezett, hogy mi lesz a robot sorsa. „A robot a roncstelepre kerül. Már egyáltalán nem tetszik” – szólt Stallone határozott válasza.


(via Slashfilm)