Kockás hassal, dagadó izmokkal feszít Momoa az Aquaman friss fotóján

Klasszikus bosszútörténet lesz szerinte a Warner új szuperhősfilmje.

Kipattintott izmokkal, félpucér felsőtesttel feszít az Aquaman legújabb promóciós fotóján Jason Momoa, aki az USA Today-nek nemrég azt nyilatkozta: egy klasszikus bosszúdráma lesz a Warner soron következő képregényfilmje.

[Aquaman] nem találja a helyét, képtelen bárhova is beilleszkedni, de ahogy halad elő a történet, rájön, hogy ő mindkét világ bajnoka. Emberként nőtt fel, de rájön, hogy amit eddig ismert, az csak egy nagyobb kép kicsi része, és rájön, mit is jelent, ha valakinek különleges képességei vannak.

Jason Momoa mellett igazi sztárparádé fog feltűnni a filmben. Temuera Morrison lesz a Tom Curry nevű világítótorony-gondnok, aki nem más, mint Aquaman halandó apja, aki egykoron szerelembe esett Atlantis királynőjével, Atlannával (Nicole Kidman). Dolph Lundgren egy Nereus nevű, gonosz atlantiszi harcost alakít, Patrick Wilson lesz a még gonoszabb Ocean Master (Aquaman örökösen féltékenykedő féltestvére). Amber Heard alakítja Merát, Aquaman atlantiszi szerelmét (aki már feltűnt legutóbb az Igazság Ligájában is), Willem Dafoe pedig Vulkót, Aquaman bölcs, Obi-Wan-szerű mesterét.

A történet középpontjában, ahogy azt a Momoa-interjúból is sejteni lehet az áll majd, hogy Aquaman két világ közt őrlődik, és mivel jobban szimpatizál a Föld vizeit folyamatosan szennyező emberiséggel, kegyvesztetté válik a víz alatti, ősi birodalomban. Premier: 2018. december 20. (via Geektyrant)