Kórházi szelfivel adott életjelet Jeremy Renner

Kiderültek a baleset részletei is.

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. A gépeléshez még túlságosan szét vagyok esve, de küldöm nektek a szeretetet"

– ezt írta a Marvel színész az Instagramon, ahol egy fotót is megosztott magáról.

Renner mellkas- és ortopédiai sérüléseket szenvedett szilveszterkor, és emiatt már két műtéten átesett. Tegnap az is kiderült a Washoe megyei seriff sajtótájékoztatóján, hogy pontosan mi történt: Renner a saját, hattonnás hóeltakarítójával próbálta egy családtagja hóba ragadt járművét kihúzni, ami sikerült is, később azonban, amikor már kiszállt a vezetőfülkéből, a jármű gurulni kezdett. Renner megpróbált visszaugrani, és ekkor gázolta el a gép.   

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jeremy Renner (@jeremyrenner) által megosztott bejegyzés

 

A kórházi szelfire, ami talán azt jelzi, hogy Renner már túl van a nehezén, a színész két Bosszúlló kollégája is reagált. A Thort alakító Chris Hemsworth azt írta a kommentek közt, hogy "Gyors felépülést, haver. Küldöm a szeretetet!", míg Chris Pratt azt jelezte, hogy továbbra is imádkozik érte.

A Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője, Taika Waititi annyit írt, hogy "Testvérem, szeretlek [szív emoji]", a Bosszúállók-filmek mögött álló Russo testvérek pedig így kommentáltak: "Küldjük az összes szeretetünket, tesó, és reméljük, hogy gyorsan felépülsz".

Rajtuk kívül még Orlando Bloom, Kate Beckinsale és Heidi Klum is beköszönt.

Via: The Independent