Kristen Bell már javában dolgozik a Jégvarázs 2-n

Arendelle kapui újra megnyílnak: már javában folynak a Jégvarázs című Oscar-díjas Disney animációs film folytatásának munkálatai.

Kristen Bell adja Anna hangját a mesében, és a színésznő elárulta, hogy már a párbeszédeket rögzítik a Jégvarázs 2-höz, melynek 2019-ben lesz a premierje. Egy rádióadásban beszélt a színésznő a készülő folytatásról: „Nem mondhatok semmit: biztos vagyok benne, hogy a Disney figyeli, hogy miket nyilatkozom.”

Bell azért mégis elárult valamit: a Jégvarázs 2. nem egy szokványos folytatás lesz, hanem „egy történet, amit muszáj elmondani” az Oscar-díjas mesefilm univerzumában.

„Megborzongtam, amikor elolvastam. A producerek nem akartak megállapodni, és nem akartak még egy „epizódot” csinálni a Jégvarázsnak, ahol valaki bajba kerül, mire valaki megmenti őt. Ez egy sokkal mélyebb történet lesz, mint ami az első részben volt.”

Sajnos még két évet kell várni a folytatásra, de a Disney-nél azért nem akarják a rajongókat parlagon hagyni: már mi is megírtuk, hogy idén novemberben jön ki egy 21 perces kisfilm, aminek főszereplője Olaf, az első részben megismert hóember lesz. A kisfilmet a Coco című egészestés Pixar/Disney animációs film előtt vetítik, legalábbis Nagy-Britanniában.