Látványos, de egyben unalmas is a Bosszúállók 3 új trailere

Már megint megtámadja a Földet egy idegen faj. Szerencsére a Galaxis Őrzői is befutnak segíteni.

A jó hír: végre befutott az első előzetes a 2018 áprilisában mozikba kerülő Bosszúállók: Végtelen háborúhoz. A rossz hír: a trailer eléggé semmitmondó sztorit ígér, amiben szokás szerint valami idegen bolygóról származó népség akarja elfoglalni a Földet, de persze a jó öreg köpenyes igazságosztók ezt nem engedik nekik, és látványosan elverik őket. Vagyis a Marvel megint visszatért a biztonsági játékhoz, és az olyan ötletes, vicces és cool kitérők után, mint a Hangya vagy a Thor: Ragnarök, megint egy ugyanolyan grandiózus szuperhősös blockbustert kapunk, mint a korábbi években.

A Marvel ráadásul annyi szereplőt belezsúfolt a mostani filmbe, hogy felsorolni is nehéz. Azért megpróbáljuk: itt lesz az előző filmekben megismert Amerika kapitány, Vasember, Hulk, Thor, a Fekete Özvegy, Vízió, Fekete Párduc, Skarlát Boszorkány, Sólyomszem, Sólyom, Hangya, Bucky, Pókember, Doctor Strange, Loki, valamint állítólag Valkűr is. Csatlakozik hozzájuk a Galaxis őrzőiből Star-Lord, Gamora, Mantis, Drax, Nebula, Groot és Rocket Raccoon is (akit valamiért Mordálynak fordítottak idehaza).

A főgonosz pedig ezúttal Thanos lesz, aki az eddigi Marvel-filmekben csak a kőbudiján trónolt az űrben. De most végre felkelt, hogy az Végtelen Köveket bepakolja a kesztyűjébe, és azzal verje szét az egész univerzumot. Nagy kár, hogy szegény Thanos úgy néz ki a filmben, mint egy életre kelt, fröccsöntött akciófigura. Vagy inkább mint egy csokimikulás, akiről leszedték az alufóliaborítást, és befestették lilára.