Lélegzetelállítóan izgalmasnak ígérkezik az új Majmok bolygója - ELŐZETES

Az intelligens csimpánzok és a barbárságba süllyedt emberek közötti háború most már tényleg elkerülhetetlen a 2024-ben érkező Kingdom of the Planet of the Apesben.

A Disney égisze alá került 20th Century Studios (vagyis az egykori Fox) 2024. május 24-én küldi mozikba A majmok bolygója franchise legújabb epizódját, a Kingdom of the Planet of the Apest, amelyben ismét fellángol az emberek és a majmok közötti háborúskodás.

A nagy haddelhaddhoz kijött egy látványos előzetes is, íme:

 

Legutóbb 2017-ben láthattunk A majmok bolygója franchise-hoz kapcsolódó filmet, akkor Caesar egy új Kánaánba vezette el a beszélő csimpánzokat, orangutánokat és gorillákat. Az új rész ott veszi fel a történet fonalát, hogy az intelligens majmok több csoportra szakadtak: vannak, akik meg akarják tanulni az emberi technológia használatát, mások inkább a természettel való harmóniára törekszenek – miközben az emberiség visszazüllött az ágyékkötős ősemberek civilizációs szintjére. Konfliktusból tehát nem lesz hiány...

A 2024 tavaszán mozikba kerülő új rész rendezője Wes Ball, a főszerepben pedig olyan nagyágyúkat láthatunk majd, mint William H. Macy és a Vaják fiatal sztárja, Freya Allan.

(via Hollywood Reporter)