Letartóztatták Spielberg pornósnak készülő lányát

Mikaela Spielberg nemrégiben azzal állt elő, hogy gyerekkorában szexuálisan zaklatták. Most őt tartóztatták le családon belüli erőszak miatt.

A rendező 1996-ban örökbefogadott, immár 24 éves lánya február közepén tárta fel egy interjúban, hogy egyrészt a felnőttszórakoztatás területén fog tevékenykedni (a Pornhub számára készít magáról anyagokat), másrészt gyerekkorában több „szörnyeteg” pedofil is – akik nem híres szülei köréhez tartoztak – be akarta cserkészni.

Múlt héten az is kiderült, mit szólnak a közelgő pornós karrierhez a híres szülők (Mikaela Spielberg örökbefogadó anyukája Spielberg felesége, Kate Capshaw színésznő): aggódnak a választott pálya és zavarban vannak a furcsa bejelentés miatt, de továbbra is mindenben támogatják lányukat.

Mikaela Spielberg édesanyjával, Kate Capshaw-val 2013-ban. Forrás: Donato Sardella / Getty Images for EIF

 

Most pedig egy váratlan fordulattal arról érkeztek hírek, hogy a Spielberg lányt nashville-i otthonában letartóztatták, meggyanúsították családon belüli erőszakkal, majd börtönbe is vitték. Innen ezer dolláros óvadék fejében hamar kiszabadult; meghallgatására március 9-én kerül sor.

Egyéb részlet nem ismert az ügyről, azt azonban tudni lehet, hogy Mikaela Spielberg vőlegénye a 47 éves profi dartsozó, Chuck Pankow, így vélhetően őt bántalmazta. Pankow viszont úgy nyilatkozott az incidens után, hogy az egész szituáció csak egy félreértés volt, és hogy senkinek sem esett bántódása.


(via Independent)