Lindsay Lohan ikertestvérét meggyilkolták – őrült elméletek

Elborult konteókból sosincs hiány, és semmi értelmük, de sokan mégis elhiszik.

Korábban már volt egy összeállításunk a leghajmeresztőbb és leghülyébb konteókból, de azóta találtunk még néhányat.

Katy Perry valójában JonBenét Ramsey

JonBenét Ramsey meggyilkolása az amerikai kriminalisztika egyik legrejtélyesebb, mai napig megoldatlan esete. A  6 éves, babaszépségű kislányt, aki sorra nyerte a gyerekszépségversenyeket, 1996 karácsonyán  a családi ház pincéjében találták meg holtan, állítólagos elrablásának napján. A nyomozás során a szülők váltak az első számú gyanúsítottá, de a nyomok alapján akár egy külső behatoló is tehette. A helyszínelést és a nyomozást azonban hihetetlenül trehány módon végezte a rendőrség, ennek köszönhető, hogy a mai napig nem derült ki egyértelműen, ki követte el a gyilkosságot. A nyomozásról és a lehetséges tettesekről bővebben olvashatsz a A Tengerentúlról jelentem blogon.

Egy ilyen eset nyilván számtalan elméletet szült, de a szülők mellett a kislány bátyját tartja a közhiedelem a legvalószínűbb elkövetőnek.  2014-ben azonban egy Dave Johnson nevű YouTuber azzal állt elő (a videót azóta törölte), hogy JonBenét nem halt meg, és most Katy Perry-ként ismerjük. Elég légből kapottnak tűnt, nagyjából annyit tudott felmutatni bizonyítékul, hogy az énekesnő feltűnően hasonlít a kislányra, ráadásul a szülők is eléggé hasonlítanak. Egy Jungle Surfer nevezetű felhasználó később a szemöldökökből vezette le a hasonlóságot, mondván, hogy az érdemben nem változik az ember élete során.

De akkor kinek a holttestét találták meg? Johnson szerint senki nem sérült meg, és a kislányt csak eldugták, hogy titokban sztárt neveljenek belőle. Elég nagy ökörség, és az már szinte mellékes, hogy még az életkorok sem stimmelnek: Perry 32, Ramsey idén lenne 27. Billy Eichner komikus a tavalyi MTV Video Music Awardson letámadta Perry-t, és azt mondta neki, hogy pislogjon kettőt, ha valóban ő Ramsey. Az énekesnő persze csak nevetett ezen.

 

Marisa Tomei tévedésből kapott Oscart

Peter Parker legújabb May nénije, azaz Marisa Tomei 1993-ban elnyerte a legjobb mellékszereplő Oscarját a Vinne, az 1ügyűben nyújtott alakításáért. Az elmélet szerint a díjat átadó Jack Palance rossz  nevet olvasott fel, mert részeg volt, be volt szívva, vagy csak simán rosszul látott, és Tomei egyébként is viszonylag kezdő színésznő volt, alig néhány filmmel a háta mögött.

Az elméletet egyértelműen megcáfolták, ám valamiért még 25 év távlatából is kiratóan tartja magát.

 

Lindsay Lohan ikertestvérét meggyilkolták

Az Apád-anyád idejöjjön! című 1998-as vígjátékban a 12 éves Lindsay Lohan egy ikerpárt alakít. Az elmélet szerint azonban valódi ikertestvérével, Kelsey Morgan Lohannel szerepel a filmben. No de ha így történt, miért nem hallottunk róla soha? A konteóban hívők szerint a lányt 2001 körül valamikor rejtélyes körülmények között meggyilkoltatta a Disney. És hogy mi volt az? Mert jobb színész volt, mint testvére (vagy valami ilyesmi), pedig Kelsey nem is akart a kamarák előtt élni, csak iskolába szeretett volna járni. A stúdió aztán lefizette a szülőket, hogy hallgassanak. Lindsey Lohan azért csúszott szét később, mert a Tudom, ki ölt meg című ikres horror előhozta belőle testvére halálának traumáját. Ennek az egésznek ugyan semmi értelme, de mégis van, aki elhiszi.