Mads Mikkelsen mégsem lép Johnny Depp nyomdokaiba?

A dán színészzseni cáfolta a hírt, miszerint ő lenne a karakteröngyilkosságon átesett, megtépázott renoméjú sztár helyettese Gellert Grindelwaldként a harmadik, most forgó Legendás állatok filmben. Sírunk!

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, miután Johnny Depp elveszítette azt a pert, amit a brit pletykalap, a The Sun ellen indított, amiért azok volt felesége, Amber Heard állításaira alapozva „nőverő”-nek titulálták (azaz hivatalosan is bántalmazónak bizonyult), a Legendás állatok filmeket gyártó Warner Bros. stúdió felkérte a sztárt, hogy „önként” adja vissza a Legendás állatok és megfigyelésük 3-beli szerepét.

Mivel a film forgatása már megkezdődött Angliában, az alkotóknak elég sürgős lenne helyettest találniuk, és mindössze pár nappal Depp menesztése után – produkcióközeli forrásokra hivatkozva – el is terjedt, hogy a Casino Royale, a Doctor Strange, a Hannibal című sorozat és számos kiváló dán alkotás zseniális sztárjával, Mads Mikkelsennel folytatnak tárgyalásokat, hogy vegye át a gonosz Grindelwald szerepét.

Mikkelsen a Vészkijárat című 2006-os svéd filmben. Forrás: CineMax

 

„Ó, sajnos ez jelenleg abszolút csak pletyka. Egyelőre

én is csak annyit tudok, amit az újságok megírtak. Szóval nagyon várom azt a telefonhívást!”

– nyilatkozta most a dán színész. Ez azonban nem jelenti feltétlenül azt, hogy a filmet gyártó Warner Bros. stúdió nem gondolkodik a szerepeltetésében – simán lehet, hogy egyszerűen csak nem keresték még meg. Szóval ne hagyjuk abba a drukkolást!

Korábban egyébként több más színész neve is felmerült Depp helyetteseként: a legtöbben Colin Farrellt találták a legnagyobb esélyesnek (annál is inkább, mivel ő az első Legendás állatok filmben már alakította a figurát, annak alakváltása előtt), de ezt a tipp komolytalannak bizonyult, hiszen ő jelenleg az új The Batmant forgatja. Mikkelsen viszont nemcsak azért lenne jó találat a stúdió számára, mert nagy a rutinja a gonosz figurák megformálásában, hanem azért is, mert Depptől eltérően

rendezett családi életet él: 1986-ban, még táncosként ismerte meg későbbi feleségét, Hanne Jacobsen koreográfust, akivel egy évvel később kezdtek el randizni,

majd egészen 2000-ig vártak a házassággal – ekkor már megszületett lányuk, Viola (1992-ben) és fiuk, Carl (1997-ben).


(via MovieWeb)