Ki helyettesíthetné a távozó Johnny Deppet a Legendás állatok 3-ban?

Colin Farrell, aki már az első Legendás állatokban is ugyanezt a karaktert alakította? Vagy Robert Downey Jr.? Tom Hardy? Esetleg Tilda Swinton?

Ahogyan azt korábban mi is megírtuk itt a Port.hu hasábjain, Johnny Depp elveszítette azt a pert, amelyet rágalmazás miatt indított a The Sun nevű brit bulvárlap kiadója, a News Group Newspapers ellen, amiért egy cikkükben a volt felesége, Amber Heard állításaira alapozva asszonyverőnek titulálták őt. Az ítéletet követően a Warner Bros. stúdió megkérte Deppet, hogy önként távozzon a Harry Potter-filmek spin offjából, a Legendás állatok franchise-ból, amelyben ő alakította a mágusok és a muglik világa ellen ármánykodó, gonosz varázslót, Gellert Grindelwaldot. A színész az alábbi közleményt kiadva önként távozott a Warner produkciójából, megköszönve a támogatást és a rajongók szeretetét (egyúttal jelezve, hogy nem ért egyet a brit bíróság „szürreális ítéletével”, és tovább kíván küzdeni az igazáért):

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Johnny Depp (@johnnydepp) által megosztott bejegyzés,

Depp távozása egyúttal azt jelenti, hogy a Warner stúdiónak sürgősen találnia kell egy új színészt a főkolompos szerepére, mivel a Legendás állatok és megfigyelésük 3 a tervek szerint 2022-ben kerülne mozikba, vagyis már jövőre el kell kezdeni forgatni.

Forrás: InterCom

 

No de ki helyettesíthetné Johnny Deppet Gellert Grindelwald szerepében?

1. Colin Farrell. Kézenfekvő megoldás lenne, hiszen már a 2016-os Legendás állatok és megfigyelésükben is ő volt Grindelwald. Csak akkor még némi varázstrükk segítségével Percival Gravesnek maszkírozta magát, hogy a Mágiaügyi Kongresszusnak dolgozó aurorként leplezni tudja a piszkos üzelmeit.

Forrás: InterCom

 

2. Robert Downey Jr. Bár nem valószínű, hogy az 55 éves sztár a Marvel-filmekből való távozása után szívesen beugrana egy másik olyan franchise-ba, ami siker esetén évekre gúzsba köti őt a fix forgatások miatt, azért álmodozni még lehet. Igaz, Robert Downey Jr.-nak van még egy nagy adóssága a rajongói felé: le kell forgatnia egy másik, XX. század elején játszódó, kosztümös-nyomozós blockbustert, a Sherlock Holmes 3-at!

Forrás: InterCom

 

3. Tom Hardy. Az biztos, hogy a 43 éves sztár nagyon lelkesen alakítana a Venom és a Sötét Lovag: Felemelkedés után ismét rosszfiút egy ismert franchise-ban. Ráadásul kiválóan keménykedett kalapban és posztókabátban a viktoriánus Londonban játszódó Tabu tévésorozatban, és Al Caponeként a Capone-ban, úgyhogy gonosz varázslónak is ideális volna.

Forrás: HBO

 

4. Adam Driver. Szintén nem túl valószínű, hogy az új Star Wars-trilógia Kylo Renje hirtelen elszegődjön egy másik nagy franchise-hoz. Főleg úgy, hogy saját jogán is kiváló alakításokat nyújtott olyan filmekben, mint a Csuklyások – BlacKkKlansman vagy a Házassági történet. Azért a tisztesség kedvéért megemlíthetjük őt is ezen a kívánságlistán.

Forrás: Freeman Film

 

5. Hugh Grant. A Harry Potter franchise mindig is híres volt arról, hogy a legjobb brit színészóriásokat válogatta be a mozifilmek stábjába. Hugh Grant egyébként anno maga is esélyes volt a sötét varázslatok kivédését tanító Gilderoy Lockhart szerepére, ám végül Kenneth Branagh alakította az önimádó mágust a Titkok kamrájában. Bár Hugh Grant évtizedek óta szinte mindig a romantikus filmek jóképű, pozitív főhőse, bizonyára egy blockbuster főgonoszaként is kiváló alakítást nyújtana. 

Forrás: HBO

 

6. James McAvoy. A 41 éves skót sztár az X-Men filmek Xavier professzoraként már fényesen bizonyította, hogy el tud vinni egy egész franchise-t a hátán, mint egy különös képességekkel rendelkező szerzetekkel teli, szépen berendezett kúriában éldegélő, mások agyában kutakodni képes fickó. Ráadásul a Széttörve és az Üveg után már azt is elhisszük neki, hogy nemcsak jófiú tud lenni a vásznon, hanem bomlott elméjű gazfickó is.

Forrás: InterCom

 

7. Tilda Swinton. Miért is ne? Játszott már férfit a Sóhajok című boszorkányos horrorban, előtte a Narniában ő volt a fehér boszorkány, a Marvel filmes univerzumában pedig szintén ő alakította a leghatalmasabb varázslót, Doctor Strange mesterét, minden misztikus tan főtudorát, az Ősmágust! (via Collider)

Forrás: InterCom