Már most utálják a nézők az új Aladdint

A Disney-klasszikus élőszereplős remake-jéről egy filmes magazin mutatott fotókat – a rajongók nem igazán lelkesedtek.

A magyar mozikba 2019. május 23-án érkező Guy Ritchie-rendezésről az Entertainment Weekly közölt képet: a címlapjukon hozták a Dzsinit (Will Smith), Jázmin hercegnőt (Naomi Scott) és a címszereplőt (Mena Massoud) ábrázoló posztert. Az internetezők pedig a Twitteren azonnal közzétették sommás véleményüket, miszerint a hercegnővel és Aladdinnal nincs semmi baj, na de a dzsinn…

Többen is olyannak találták Smith figuráját, mintha pantomimben szerepelne, páran viszont egyszerűen csak annyit írtak róla, hogy utálják úgy, ahogy van. Sokan persze vicces mémekkel reagáltak, például egy síró mesefigurával, a jól ismert fintorgó gyerekfejjel vagy a szigorú Simon Cowell-lel, ahogy azt mondja: „ez nem elég a továbbjutáshoz”.

Rengetegen vannak ezenkívül olyanok, akiket a Dzsinit játszó Will Smith egy másik színészre, Sinbadra emlékeztet a Shazaam! (Szezám, tárulj!) című filmből. Csakhogy Sinbad sosem játszott dzsinnt, ilyen film sosem létezett, ezzel már a College Humor is viccelődött, sőt maga a sztár is megpróbálta meggyőzni a rajongókat. Szóval ezek a hozzászólások két szinten is viccesek. A Mandela-effektusnak nevezett jelenségről mi is írtunk korábban.


(via Uproxx, NME, Independent)