Margot Robbie-t traumatizálták a kiszivárgott Barbie-fotók

A neonszínű ruhák több száz embert csábítottak ki a forgatásra.

Természetesen a Porton is beszámoltunk Greta Gerwig új filmjének forgatásáról, amelyről még júniusban kiszivárgott pár fotó. A Barbie-t alakító Margot Robbie és a Kent játszó Ryan Gosling rikító, neonszínben pompázó görkoriszerelésben feszítettek, sőt egy videón még azt is hallani lehetett, ahogy az ausztrál színésznő „Barbie-hangon” sipákol.

Mint most kiderült, ennek a nyilvánosságnak annyira nem örültek a színészek. Jimmy Fallon showműsorában vendégeskedve Robbie konkrétan "megalázónak" nevezte a fotók kiszivárgását.

"El sem tudom mondani, mennyire megalázó volt" – fogalmazott a színésznő.

Úgy nézünk ki, mintha nevetnénk, és jól éreznénk magunkat, de belülről haldokoltunk. Úgy éreztem, ez életem legmegalázóbb pillanata."

Minderről persze nevetve számolt be Robbie, úgyhogy annyira nem érdemes a lelkiállapotáért aggódni, de az tény, hogy a felhajtás nem tett jót a munkakörülményeknek.

A színésznő tudta, hogy Los Angelesben kell forgatniuk néhány külsőt, és le fogják fényképezni, és valószínűleg néhány bámészkodó is lesz, de ekkora felhajtásra nem számított. Mint mesélte,

tiszta őrület volt, több száz ember bámult minket végig."

A Barbie cselekményéről még mindig nem tudni semmit, de a pletykák szerint a történetben a Barbie- és a Ken-babák több különböző verziója is szerepel. Robbie és Gosling mellett feltűnik még a filmben America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae és Michael Cera.

Az amerikai premier 2023. július 21-re van kitűzve.