Még be se mutatták az új Halloweent, készül az újabb rész

Az olcsó horrorban utazó Blumhouse stúdió abban bízik, ez lesz az új Parajelenségek franchise.

Jason Blum neve nem biztos, hogy sokat mond a filmrajongóknak, pedig mára elég fontos szereplő lett Hollywoodban: ő volt ugyanis az elmúlt 10 évben szinte az összes minimálbüdzséből készülő, kasszát robbantó horrorfilm producere (Parajelenségek, Insidious és társai), Oscar-díjra jelölték a Whiplash és a Tűnj el! után, ő finanszírozta meg saját cégén, a Blumhouse Productions-ön keresztül M. Night Shyamalan nagy visszatérését, a Széttörve című thrillert (valamint annak jövőre mozikba kerülő folytatását, az Üveget), de producerként jegyzi többek között a BlacKkKlansmant is.

Fotó: Joshua Blanchard/Getty Images for Universal Studios Hollywood

 

Ilyen kultfilmek mellett szinte már csak egy szerény lábjegyzet, hogy a Blumhouse-nál készült el a legújabb folytatás az idén 40 éves Halloweenhez. Aminek a sikerében Blum annyira bízik, hogy a filmfesztiválos pozitív kritikákra alapozva máris elkezdte a következő Halloween-film előkészületeit.

Az új Halloween a legtöbb országban stílszerűen a Halloween ünnep környékén kerül mozikba (nálunk október 25-től lehet megnézni). Érdekessége, hogy a rendezője és a forgatókönyvírója egyáltalán nem horrorfilmes volt, hanem 

(via Movieweb)