Még jobban kigyúrja magát az amúgy sem cingár Chris Hemsworth!

  • Szűcs Gyula / PORT.hu

Ő fogja ugyanis eljátszani az élő pankrátorlegendát, Hulk Hogant.

Chris Hemsworth lassan ugyanolyan ismert átváltozóművész lesz Hollywoodban, mint a szerepei kedvéért hol csontsoványra fogyó, hol pocakot eresztő, hol szénné gyúrt Christian Bale. A 36 éves Hemsworth a 2015-ös A tenger szívében forgatása idején látványosan ledobott pár kilót, hogy hiteles legyen hónapokig vízen hánykolódó tengerészként, a tavalyi Bosszúállók: Végjátékban viszont már vicces műhájjal játszotta el a duci Thort.

Így nézett ki Chris Hemsworth a 2011-es Thorban (kép forrása: Port.hu / UIP-Duna Film)

 

Az amúgy civilben is elég jókötésű ausztrál sztár viszont most még jobban ki fogja gyúrni magát! Ő alakítja ugyanis az élő pankrátorlegendát, Hulk Hogant a '80-as és a '90-es évek emblematikus, atlétatrikókat széttépő muszklimiskáját, aki húsz alkalommal volt bajnok a pár évtizede Magyarországon is igen népszerű WWF (World Wrestling Federation) pankrátor show-ban.

A Hulk Hogan-film a Netflixnek készül, a rendezője a Jokerért agyondíjazott Todd Phillips lesz, a forgatókönyvírója pedig Scott Silver, a Joker társírója. A 66 éves Hulk Hogan (aki egy időben Hollywood Hogan néven szállt ringbe) konzultánsként vesz részt a forgatáson, illetve ő a film egyik executive producere is. (via Independent)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu