Még mindig elképesztő, ahogy Scarlett Johansson és a szegény ember Amerika Kapitánya lezúzza fél Budapestet

Kijött az utolsó előzetes a részben nálunk forgatott Fekete Özvegyhez.

Idehaza a május 1-i világpremiernél egy nappal hamarabb, április 30-án ülhetünk be az idei év egyik legjobban várt szuperhősfilmjére, a részben budapesti helyszíneken forgatott Fekete Özvegyre. A premierdátum vészes közelsége miatt a Marvel csatasorba állított egy utolsó utáni előzetest is. Íme:

A legfrissebb trailerben szép számmal látható új jelenet – például egy beszélgetés arról, hogy a Bosszúállók közé beállt egykori szovjet szuperkémről, Natasha Romanoffról (Scarlett Johansson) úgy tudják odahaza, hogy Nyugatra emigrált, tanár lett belőle, a férje házak felújításával foglalkozik, és ha rendeződnek majd egyszer a viszonyok, Natasha örömmel visszatér majd Oroszországba. Nos, a visszatérés össze is jön, bár annyira nem örömteli: a S.H.I.E.L.D. ügynöknője az egykori kommunista blokkba utazik, hogy szembenézzen a bűnös múltjával, és besegítsen a régi harcostársainak, a másik Fekete Özvegynek, Yelena Belovának (Florence Pugh), a Vasszűznek (Rachel Weisz) és a Vörös Védelmezőnek (David Harbour) elkalapálni pár randalírozó szuperkatonát. Natasha „családja” egyébként már a plakátra is rákerült, így festenek teljes harci díszben:

No de ki az a sisakos gézengúz, aki „szegény ember Amerika Kapitányaként” hajigálja a pajzsát, és úgy lődözi a főhősnő után a robbanónyilakat az Alkotmány utcában, egy böhöm nagy páncélautóból kikukucskálva, mintha ő lenne az új Sólyomszem? Ő Taskmaster, azaz Kiképző, aki 1980 óta keseríti meg a Marvel-képregényhősök életét, és igencsak kemény ellenfél lesz az új filmben, mivel képes azonnal eltanulni az ellenfelei harci technikáját és összes trükkjét. (via Geektyrant)