Még több kutya, még több zúzás – itt a John Wick 3 várva várt trailere!

Keanu Reeves a Parabellumban már Halle Berryvel együtt akciózik. És lóháton is!

Végre befutott a várva várt előzetes a májusban mozikba kerülő John Wick 3: Parabellumhoz, amiben az 54 éves Keanu Reeves ismét látványosan megleckézteti a rosszfiúkat. Ezúttal azonban nem magányos bosszúálló lesz, mint Liam Neeson az Elrabolva filmekben, mert segítőtársai is lesznek: többek között Halle Berry és két aranyos belga juhászkutya.

A harmadik rész rendezője most is Reeves régi dublőre, a kaszkadőr Chad Stahelski, aki már a Mátrix-trilógiában és a Constantine-ban is átvállalta a sztár legveszélyesebb jeleneteit (valamint olyan blockbusterekben ugrált és verekedett, mint a 300, a Rambo 4, a Vasember 2, az Expendables és Az éhezők viadala), épp ezért a trailer leglátványosabb jeleneteiben hősünk hol egy könyvvel oszt halált, hol motoros szamurájokra(!!!) lődözget a nagyvárosi éjszakában lovagolva(!!!).

A John Wick 3-ban Reeves és Halle Berry mellett olyan sztárok fognak vendégszerepelni, mint Ian McShane, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, a rapper Common és az új Batgirl, Ruby Rose is. (via Lionsgate Movies)