Megható fotókat posztolt felesége Bruce Willisről

Bár a felesége, Emma Willis szinte minden idejét vele tölti, felvettek a színész mellé egy állandó segítőt is.

Ahogy azt nemrég mi is megírtuk itt a PORT.hun, Bruce Willis visszavonul a filmezéstől, mert kiderült, hogy afáziában szenved: nehezére esik hosszabb szövegeket mondani, és olyan súlyos memóriazavarokkal küzd, hogy ezeket eleve képtelen megtanulni (mint kiderült, az utóbbi években forgatott akciófilmjei készítése idején is fülhallgatón keresztül súgták neki a mondatait).

Bruce Willis visszavonulását a 67 éves sztár felesége, Emma Willis, a volt felesége, Demi Moore és öt lánya közös nyilatkozatban tudatta a sajtóval. A bejelentés óta most először közöltek friss képeket Bruce Willisről, aki az állapota miatt 24 órás megfigyelésre szorul: 

A történtek ellenére Willis csupa mosoly volt azokon a szerdán Instagramra kiposztolt fotókon, amelyeken a a sztár a feleségével, Emma Heming Willisszel ücsörög egy kidőlt fatörzsön az erdőben. A képeket a pár 10 éves lánya, Mabel Ray Willis készítette a szülőkről (akik egyébként a múlt hónapban ünnepelték 13. házassági évfordulójukat), ezért is került a fotók mellé az „Anya és apa a kedvenc környezetükben” valamint „a rendszeren kívül” hashtag.

A Die Hard-filmek sztárját a sajtó beszámolói szerint profi orvoscsapat kezeli. Bár a felesége szinte minden idejét vele tölti, felvettek a színész mellé egy állandó segítőt is, hogy minden percben legyen Willisszel valaki, nehogy valami baleset érje.

Az afázia egy nyelvi zavar, amely stroke, agydaganat vagy egyéb betegség következményeként alakul ki. Az afáziás betegek nagy része mindent tud és ért, csak képtelen megfelelően válaszolni. Terápiával sok esetben jelentős állapotjavulást lehet elérni (a magyar színészek közül Kulka János küzd afáziával).

(via Celebrity.nine & PageSix)