Meglepetéssel várja a Batman-rajongókat a Google

Az új Batman-filmhez időzítve „easter eggek” kerültek a keresőbe. Mutatjuk, hogy tudod előcsalogatni!

A Google-nél már komoly hagyománya van annak, hogy az évfordulókhoz, fontos eseményekhez közeledve animációkat rejtenek el a keresőben, amelyet csak bizonyos kulcsszavakkal lehet előhívni.

A március 4–én mozikba kerülő új Batman-film premierjét is egy ilyen jeles eseménynek gondolták, mert külön „húsvéti tojással” tisztelegnek az alkalom előtt. Ha beírjuk a keresőbe, hogy “Bruce Wayne”, “Gotham City” vagy “Bat-Signal”, akkor megjelenik a denevérhívó, és miután rákattintunk, a denevérember áthintázik a képernyőn.

Logikus lenne azt feltételezni, hogy ez a Warner Bros. fizetett marketingakciója, de a Google szóvivője szerint erről szó sincs.

Matt Reeves rendezésével kapcsolatos legutóbbi hírünk az volt, hogy egy rajongó annyira fél az esetleges spoilerektől, hogy a március 4-re kiírt premier és a gyereke születése közül inkább a filmbemutatót választja.

Mi már láttuk a majdnem háromórás filmet, de az embargó miatt még nem árulhatunk el róla semmit – kivéve, hogy nincs a stáblista után pluszjelenet, úgyhogy a rajongók extratartalomként kénytelenek lesznek beérni a Google meglepetésével.

Via: Independent