Megvan Will Smith helyettese

Múlt héten derült ki, hogy Will Smith nem lesz benne az Öngyilkos osztag folytatásában – most már azt is tudjuk, ki fogja játszani helyette Deadshot karakterét.

A James Gunn rendezésében készülő, 2021. augusztus 6-án érkező filmben eddig Margot Robbie (Harley Quinn), Joel Kinnaman (Rick Flag) és Jared Leto (Joker) visszatéréséről lehetett tudni. Hozzájuk csatlakozhat minden bizonnyal Idris Elba, a Luther című sorozat, illetve a Bosszúállók- és Thor-filmek sztárja, Deadshotként.

Idris Elba. Forrás: Emma McIntyre / Getty Images

 

A színész és a direktor állítólag már személyesen is találkoztak, hogy tisztázzák a részleteket, és a meeting kifejezetten zökkenőmentesen sikerült. Olyannyira, hogy azóta a stúdióval is megkezdődött a komolyabb egyeztetés. A fejesek pedig várhatóan rábólintanak Elba személyére, mert rajta kívül senki más nem merült fel, Gunn annyira ragaszkodik hozzá.

Tavaly sokat lehetett hallani róla, hogy A galaxis őrzői 1. és 2. író-rendezőjét kirúgták a harmadik filmből, mert előkerültek olyan botrányos, nagyjából tíz évvel ezelőtti tweetjei, amelyekben a holokauszttal, a pedofíliával, a nemi erőszakkal és szeptember 11-vel viccelődött. Gunnt hiába védték meg a színészei, a Disney nem engedett, ráadásul a botrány miatt az Amazon sem kért a már egy ideje beharangozott Starsky és Hutch remake-jéből.

James Gunn. Forrás: Christopher Polk / Getty Images

 

Az alkotó végül a Warner Bros.-nál és a DC-nél kapott új esélyt azzal, hogy megírhatja és megrendezheti David Ayer 2016-os Suicide Squad – Öngyilkos osztagának folytatását. A stúdiónál pedig állítólag elégedettek Gunn munkájával (ezzel egyébként a Disney-nek sem volt baja, hiszen azért az általa írt scriptet használják A galaxis őrzői 3. forgatásakor), így hamarosan minden bizonnyal új castinghírekről is hallhatunk majd a film kapcsán.


(via Uproxx)