Mickey Rourke beszólt: „Tom Cruise 35 éve ugyanazt a rohadt szerepet játssza”

A 69 éves sztár igen keresetlen szavakkal illette kollégáját egy műsorban. Tavaly a Marvel-filmeken akadt ki.

Mickey Rourke a napokban igen keresetlen szavakkal illette hollywoodi kollégáját, Tom Cruise-t Piers Morgan Uncensored című műsorában. Amikor a házigazda megkérdezte tőle, milyen érzés volt Cruise-t a Top Gun: Maverick című kasszarobbantó blockbusterben látni, a 69 éves, egykoron jobb napokat is látott sztár így válaszolt:

Az a fickó 35 éve ugyanazt a rohadt szerepet játssza. Nem tudom tisztelni az ilyesmit. Engem nem érdekel a pénz és a hatalom. Engem az érdekel, amikor Al Pacino munkáját nézem, vagy Chris Walken és De Niro korai munkáit látom, vagy Richard Harris és Ray Winstone munkásságát. Ilyen színész akarok én is lenni! Mint Monty Clift és Brando annak idején.
Mickey Rourke és Tom Cruise (képek forrása: PORT.hu / Fórum Hungary / UIP-Duna Film)

 

Nem ez az első eset, hogy Mickey Rourke a kollégáit fitymálja: tavaly például a Marvel-filmeket és az azokban szereplő színészeket vette célkeresztbe. A pankrátor sztárja nagyrabecsülését fejezte ki a Különleges ügyosztály (Law & Order: Special Victims Unit) című tévésorozattal kapcsolatban egy 2021. májusi Instagram-posztban, de egyúttal megragadta az alkalmat, hogy a Marvelnek is odaszúrhasson egyet.

Rourke ugyanis elárulta, hogy a karantén alatt kezdte el nézni ezt az 1999 óta futó krimisorozatot, amelynek a színészei (köztük Mariska Hargitay, Christopher Meloni, Stephanie March, BD Wong és Ice T-t) szerinte „igazi színjátszást végeznek”, ellentétben a Marvel Moziverzum filmjeinek szereplőivel.

Tisztelet mindnyájatoknak! A munka, amit mindannyian csináltok, igazi színészi munka, nem olyan, mint az a sz*rakodás, amit a Marvel-sz*rokban mindenki csinál.

Mickey Rourke goromba megjegyzése egyébként azért is érdekes, mert ő maga is szerepelt egy „Marvel-sz*rban”: a Vasmeber 2 főgonoszát, Whiplasht alakította 2010-ben, bár állítólag nem volt elégedett a végeredménnyel.

 

(via The Independent)