Mike Tyson szerint Jamie Foxxnak agyvérzése volt

A bokszlegenda egy podcast adásban kotyogta el, hogy az 55 éves sztár a sztrókja miatt nem tud foglalkozni a közös produkciójukkal.

Ahogy arról a PORT.hu is beszámolt, Jamie Foxx áprilisban kórházba került „közelebbről meg nem nevezett egészségügyi szövődmények miattmiatt, de erről is csak onnan értesült a média, hogy az Oscar-díjas színész lánya, Corinne április 12-én (egy azóta már törölt posztban) megírta, hogy az apja „már a gyógyulás útjára lépett”, miután „gyorsan reagálva és nagy gondossággal” látták el egy bizonyos „egészségügyi komplikációt” követően. Természetesen ahogy az ilyenkor lenni szokott, azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon miért is került kórházba a színész, de a lánya később is csak úgy kommentálta „a megvadult média” híradásit, hogy az apja köszöni, jól van, már hetek óta otthon lábadozik, sőt, már sportolgat is.

 

Jamie Foxx és a lánya (fotó: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images)

 

Jamie Foxxot egyes források szerint egy olyan egészségügyi intézményben kezelik Chicagóban, amely a súlyos betegségen átesett felnőttek rehabilitációjára specializálódott, ideértve a sztrók utáni felépülést is. Úgy tudni, a színész április végén érkezett meg ebbe az intézménybe, miután korábban egy atlantai kórházban kezelték, és „szépen gyógyul”.

Szintén nem tudni jelenleg, hogy mi lesz a sorsa annak a régóta készülő, Mike Tysonról szóló életrajzi sorozatnak, amelyben Jamie Foxx alakítaná majd a legendás bokszolót. Tyson viszont valószínűleg valamennyire képben van azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi is történt az Oscar-díjas színésszel, mert legutóbb egy podcast adásban elkotyogott pár részéletet:

Nem érzi jól magát. Azt mondták, hogy agyvérzése volt. Fogalmam sincs, mi történt vele. Hé, ide figyelj, nem tudjuk megelőzni a következő lélegzetvételünket. Nem tudjuk, mikor fogunk meghalni.

Az 56 éves Tyson a beszélgetésben arra is kitért, hogy az életrajzi filmben digitálisan meg kell majd fiatalítani Jamie Foxxot, mivel a színész majdhogynem vele egykorú: 55 éves.

(via Uproxx)