Mint két tojás! – Színészek és dublőrjeik

A dublőrök helyettesítik a sztárokat a filmek veszélyes jeleneteiben, hiszen a legjobban jövedelmező színészek anyagilag is sokat érnek, és ha netán megsérülnének, azt a produkció is megsínylené.

Michael Douglas

Ez a hétköznapiasan elegáns úr nem egyetemi professzor, hanem Michael Douglas dublőre. Az inggallérját a fotó után remélhetőleg nem felejtette el megigazítani!

 

Bryce Dallas Howard

A ruházatuk alapján a Jurassic World forgatásán készülhetett a fotó. No de hol a T-rex  elől menekülésre kiválóan alkalmas tűsarkú?

 

Scarlet Johansson

Elég zavarbaejtő lehet, amikor két ugyanolyan ember kolbászol egymás mellett. Johansson és dublőre Fekete Özvegyként bandáznak.

 

Sylvester Stallone

Rambóként Stallone dublőre jóval fiatalabb nála - hiába, kevesen vannak, akik idősen is hatékonyan aprítják a gazfickókat.

 

Chris Hemsworth

Mivel Thor elveszítette a fél szemét, Hemsworth dublőre is így járt.

 

 

Karen Gillan és Jack Black

A Jumanji forgatásán bolondoznak ők négyen – Black dublőrének nem lehetett egyszerű dolga, tekintve , hogy a színész karaktere egy Insta-függő lány.

 

Jason Momoa és Amber Heard

Nem gondoltuk volna, hogy Momoának szüksége van dublőrre, ám úgy tűnik, mégis van neki, méghozzá egy hasonlóan jókedélyű, torzonborz fickó.

 

Keanu Reeves

Hiába látjuk olykor a dublőrt Reeves helyett, attól még John Wick ugyanolyan badass marad.

 

Tom Cruise

Ugyan már, neki nincs szüksége ilyesmire.