Mira Sorvino imádja, hogy apja megölné Harvey Weinsteint

Egy szerdai TMZ videóban Paul Sorvino megfenyegette Harvey Weinsteint, lánya, Mira Sorvino zaklatóját, hogy ha nem kerül börtönbe, akkor kénytelen lesz ő eltenni láb alól.

„Remélem, börtönbe kerül. Ha nem, kénytelen lesz velem találkozni. És én meg fogom ölni ezt a szemetet. Ilyen egyszerű.”

Így nyilatkozott Paul Sorvino, Mira Sorvino édesapja. A színésznő el van ragadtatva apjától és a kiállásától. Mint ismeretes, Peter Jackson pár hete megszólalt Weinstein-ügyben, és azt nyilatkozta, hogy a producer utasította őt, hogy tegye fekete listára a színésznőt, és ne szerződtesse A Gyűrűk ura című filmekre, miután a színésznő nem volt hajlandó behódolni Weinsteinnek. Erre reagált az említett idézettel Paul Sorvino, akit mélységesen feldühítettek a lányával történtek.

Mira Sorvino egy újságíró, Yashar Ali twwetjére reagált: kitörő és áradó szeretettel írt édesapjáról, aki minden körülmények között megvédené lányát.


„Az apám iránt érzett szeretetem e pillanat óta csak nőtt. Szívem összes szeretete az övé. Ő a legszeretőbb apa, a legbriliánsabb színész, a leggyönyörűbben éneklő tenor, a legtehetségesebb művész – a legbölcsebb és legemberibb tanácsokat adó és legjobb nagypapa!"

Fotó: Stefania M. D'Alessandro / Stringer / Getty Images

 


Az újságíró threadjében található még egy felvétel, amint 1996-ban átveszi Mira Sorvino az Oscar-díjat, és csodálatosan mond köszönetet apjának: „Amikor átadták nekem ezt a díjat, egyúttal édesapámat, Paul Sorvinót is kitüntették, hiszen ő tanított meg mindent nekem, amit tudok a színjátszásról.”