Most a Bambit gyalázzák meg a csapnivaló Micimackó: Vér és méz gyártói - ELŐZETES

Kijött egy teaser a „vér-Bambit” bemutató Bambi: The Reckoninghoz.

A Micimackó: Vér és méz, illetve a frissen bemutatott (hamarosan a magyar mozikba is megérkező) Micimackó: Vér és méz 2 után is tovább bővül az ún. Poohniverse, azaz a gyerekkorunk kedvenc mesehőseiből őrjöngő sorozatgyilkost kreáló horrorfilmek sora (minderre az ad lehetőséget, hogy a szóban forgó meséknek lejártak a szerzői jogai). A „vér-Bambi” most nyilvánosságra hozott mérsékelten izgalmas egyperces teaserében azt láthatjuk,

hogy vadászok célba lőnek egy fára szögezett halott madárra, a kamera pedig mindezt valakinek a szemszögbeállításából mutatja.


Hamarosan az is kiderül, ki áll a szubjektív kamera mögött, hiszen a kedvcsináló utolsó, izgalmasabb másodperceiben azt láthatjuk, hogy egy őrjöngő őz felborít egy autót, amiből nemcsak az következtethető ki, hogy ő figyelte a vadászokat, de az is, hogy egyikük lehetett az, aki annak idején megölte az anyukáját, ezért az állat most bosszút áll.

A sztori szerint azonban Bambi a gonosz vadász meggyilkolása után is tovább fog tombolni, mivel a cselekmény középpontjában egy anya és gyermeke, Xana és Benji áll, akiket szintén le akar vadászni a felbőszült állat.

A Bambi: The Reckoning pontos premierjének dátumát még nem tudni: várhatóan valamikor 2024 őszén-telén kerül rá sor.


Az alkotói ígéret szerint Micimackót és Bambit hamarosan olyan közkedvelt további mesehősök követik a horrorfilmes szörnnyé válás útján, mint Pán Péter, Pinokkió, Csipkerózsika és az Őrült Kalapos; egy Poohniverse: Monsters Assemble című „supergroup”-filmben pedig a szóban forgó karakterek a Bosszúállók-mozik mintájára mind összeállnak, és együtt fognak rémisztgetni.


(via The Hollywood Reporter)

 

A Micimackó: Vér és mézről írt kritikánk

Elképesztően röhejes lett a micimackós horror

2022 óta szabadon felhasználhatók A.A. Milne mesekönyvének figurái, mivel lejárt a műre vonatkozó szerzői jogi határidő. Élelmes filmesek le is csaptak a dologra, és egy nem várt műfajban gondolták újra Micimackó, Malacka és a Százholdas pagony sztoriját. Bár ne tették volna!

Tovább