Most már tuti: jön a Robert Pattinson-féle Batman 2

759 millió dollárt kaszált eddig az új, borongós Batman, így készül a folytatás – de két spin off tévésorozat is várható.

Ahhoz képest, hogy a Robert Pattinson-féle új Batman a világméretű koronavírus-járvány alatt debütált, amikor azért még nem tértek vissza annyian a mozikba, mint a Covid előtt, ráadásul alig két hónappal a premier után már az HBO Max kínálatába is felkerült, igen nagy sikert aratott. Egészen konkrétan 759 millió dollárt kaszált eddig, így most már hivatalos:

jön a Batman 2!

Forrás: InterCom

 

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Warner Bros. és a DC az idei CinemaConig várt azzal, hogy bejelentse a folytatást – amire azért - valljuk be,- lehetett számítani. Az új rész rendezője ismét Matt Reeves lesz, és természetesen a főszereplő Robert Pattinson is visszatér ügyeletes Batmanként. Azt azonban még nem tudni, ki lesz a következő rész gonosztevője. Talán az a bizonyos jellegzetes nevetésű fickó? Vagy tényleg igazak lesznek a pletykák, miszerint Robert Pattinson azt szeretné, ha Batman ezúttal a kettyós Condiment Kinggel csapna össze?

No persze a Batman-rajongóknak nem kell éveket várnia, hogy visszatérhessenek Gothambe. Az HBO Max több spin-off sorozattal is készül, ezek egyike lesz Colin Farrell kopaszodó olasz maffiózókat idéző, eszelősen jól kinéző Pingvinje, de készülőben van egy olyan széria is, amelynek a gothami rendőrség és az Arkham Elmegyógyintézet lesz majd a középpontjában.

(via Uproxx)