Négy sztárral is vitába keveredett egy szigorú női biztonsági őr Cannes-ban

A fél világot bejárták azok képek és videók, amelyeken medveölelésbe kap egy ukrán szépségkirálynőt, vagy épp Kelly Rowland színésznővel vitázik. Kollégái szerint „csak a munkáját végezte”.

Egy női biztonsági őr az idei cannes-i filmfesztiválon több hírességgel is összetűzésbe keveredett: most éppen az a videó terjed vírusként az interneten, ahol medveölelésbe fog egy ismert ukrán modellt, és megpróbálja kivezetni(?) a Marcello Mio vörös szőnyeges vetítéséről. A videót maga az érintett, a Miss Europa 2023-győztes Sawa Pontyjska posztolta ki a TikTokra. Jól látható, hogy a furcsa dulakodás közepette egy ponton a földre zuhan, és amikor megpróbálna a kínos incidens után leszaladni a lépcsőn, a többi biztonsági őr az útját állja, és beterelik(?) a vetítésre.

@pontyjska

Sava Pontyjska, Cannes Marcelo Mio premiere

♬ Нафтаґаз - Monrote

Napok óta követeli az internet népe a felvételen látható női biztonsági őr kirúgását, a kollégái azonban megvédték őt a sajtóban, mondván: „csak a munkáját végezte”.

De nem az ukrán szépségkirálynővel való dulakodása volt az egyetlen purparléja ennek az ismeretlen női biztonsági őrnek:

éles szóváltásba keveredett a vörös szőnyegen többek között az egykori Destiny's Child-tag színésznővel, Kelly Rowlanddal is.

Kelly Rowland és a híres-hírhedt női biztonsági őr (forrás: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

 

Erről az esetről is számos fotó fénykép járta be mostanra a világsajtót: Kelly Rowland eleinte mosolyogva pózolt a fotósoknak, miközben végigvonult a vörös szőnyegen (szintén a Marcello Mio díszbemutatóján), a biztonsági őr azonban végig követte őt a lépcsőn, és eltolta a kamerák elől, amikor az énekesnő megpróbált volna további fényképekhez pózolni. Ezután az őr (valószínűleg véletlenül) rálépett a sztár tűzpiros ruhakölteményének uszályára, mire az énekesnő megfordult, és élesen rászólt a nőre, akit ez láthatóan nem hatott meg, ezért Rowland látványosan felemelte a mutatóujját, ész szidalmazni kezdte őt. Az esetről ő maga így nyilatkozott később a sajtónak:

Az a nő tudja, mi történt, és én tudom, mi történt. (...) Voltak ott más nők is, akik részt vettek ezen a vörös szőnyeges eseményen, de ők nem egészen úgy néztek ki, mint én, őket nem szidták, nem lökdösték, nem mondták nekik, hogy menjenek odébb. Én kiálltam a saját álláspontom mellett, ő pedig úgy érezte, hogy neki is ki kell állnia a sajátja mellett. De én megálltam a helyem.

Massiel Taveras, az ismert dominikai televíziós műsorvezető, színésznő és szépségkirálynő az Instagram-oldalán nyíltan szolidaritást vállalt Kelly Rowlanddal. Neki is volt ugyanis egy hasonló incidense Cannes-ban ugyanezzel a biztonsági őrrel, amikor a nő a fejére és mellkasára tette a karját, miközben megpróbálta bevezetni őt a moziba. Taveras ekkor megfordult, és bosszúból az őr arcára tette a kezét, majd meglökte őt. Utólag a Miss Dominikai Köztársaság-címmel is rendelkező szépségkirálynő azzal magyarázta a tettét, hogy „belefáradt a bántalmazásba”.

 

 

A sztárokkal keménykedő női biztonsági őrnek egy negyedik esete is bejárta a világsajtót. Ezeken a felvételeken egy ismert dél koreai színésznő, Yoona (aki korábban a Girls' Generation nevű K-Pop formációban énekelt) volt az „áldozata”, akit a vörös szőnyeges lépcsősor tetején direkt úgy takart el a kinyújtott karjával, hogy már ne tudjon integetni a rajongóinak.

(via The Independent)