Nem lehetetlen autósmoziban megnézni a Mission: Impossible-t

Szeptember 10-én, pénteken 20:45-től a Mission: Impossible-t vetíti a Lupa Drive-in Autósmozi.

Július 1-jén nyitotta meg a kapuit a PORT.hu, a Totalcar, a Filmio és a Lupa Beach együttműködésében a Lupa Drive-in Autósmozi a budakalászi Lupa-tó parkolójában. Azóta csupa olyan közönségkedvenc alkotást lehetett már itt megnézni, mint a Csillagok háborúja, a Jurassic Park, a Vissza a jövőbe, a Macskafogó vagy a Ford Fairlane kalandjai. A jobbnál jobb filmek sora szeptember 10-én, pénteken 20:45-től a Mission: Impossible-lel folytatódik.

Forrás: UIP-Duna Film

 

Ez volt az az 1996-os akciófilm, amit nem kisebb zseni rendezett, mint a kémfilmes műfajtól igencsak távol álló Brian De Palma! A Carrie-t, A sebhelyesarcút és az Aki legyőzte Al Caponét jegyző mozimágus ugyan nem maradt a helyén a folytatásokban (a második részt már John Woo rendezte, a harmadikat J.J. Abrams, a negyediket Brad Bird, az ötödiktől kezdve pedig már Christopher McQuarrie egyengeti a franchise útját), Tom Cruise viszont azóta is ontja magából a Mission: Impossible-filmeket. Jelenleg épp a 7-8. részt forgatja párhuzamosan, és ezúttal sem riad vissza a kaszkadőr nélkül felvett, nyaktörő mutatványoktól (legutóbb például egy gigantikus rámpáról motorozott bele egy tátongó szakadékba).

Érdekesség, hogy bár úgy tűnhet, Tom Cruise összenőtt a szuperügynök Ethan Hunttal az évek során, eredetileg nem is neki szánták ezt a szerepet! Hunt ugyanis Geroge Clooney lett volna, csak ő visszautasította a szerepajánlatot, hogy le tudja forgatni a szintén 1996-ban mozikba kerülő Szép kis nap! című romantikus vígjátékot Michelle Pfeifferrel. Ezután szóba került még Bruce Willis, John Travolta, Nicolas Cage, Ralph Fiennes és Mel Gibson neve is, Cruise tehát csak azután lehetett az amerikaiak saját James Bondja, hogy a kollégái mind lemondtak a erről a filmről.

Forrás: UIP-Duna Film

 

Az érdekességek után íme néhány tudnivaló azoknak, akik autósmoziban néznék meg az Űrpikniket, és később esetleg más filmet is:

  • A belépőjegy 4990 forint. Ez egy személyautóra vonatkozik, amibe bármennyien beülhetnek – 
    viszont fontos tudni, hogy az igazi autósmozi-élmény (ahogy azt az amerikai filmekből már megszokhattuk) csak az első ülésekből élvezhető.
  • Jegyet a helyszínen (Budakalász, Lupaszigeti u. 8.) is lehet venni, de érdemes online, elővételben megvásárolni, hogy biztosan jusson hely.
  • A helyszínen az autósmozi munkatársai mutatják meg, kinek hová kell leparkolnia a kocsijával.
  • A film egy 60 négyzetméteres vásznon pörög, a hangot az autórádión keresztül lehet hallgatni.
  • A napi vetítéseket csak szélsőséges időjárási körülmények esetén törlik (ebben az esetben a jegy érvényes lesz a pótelőadásra, illetve vissza is váltható).
  • A mosdó és a büfé előtt mindenki ügyeljen a távolságtartásra!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu