Nézd meg Denzel Washingtont pályája első filmfolytatásában!

A Védelmező második részében a Trónok harcából ismert Pedro Pascal is szerepel. Itt az előzetes!

Az egykori CIA-sből lett barkácsbolti dolgozó, Robert McCall visszatér, és vérszomjasabb, mint valaha. Persze ennek ezúttal is csak a rosszfiúk isszák meg a levét, hiszen a férfi továbbra is a jók védelmezője.

A most nyilvánosságra hozott trailer tanúsága szerint az ez alkalommal is Antoine Fuqua által rendezett folytatást az Elrabolva-filmek sztorijából pakolták össze, hiszen McCall először egy eltűnt kislány után nyomoz, akit Amerikából Európába hurcoltak, majd egy hozzá közel álló nő halálát bosszulja meg, véresen.

A férfi ugyan most nem barkácsbolti eszközökkel és szerszámokkal gyilkol, hiszen kimozdult a komfortzónájából (elrándul például Törökországba is), de egy percig se aggódjunk: továbbra is stopperrel méri, mennyi idő alatt végez a gonosztevőkkel.

A boldogabb Amerikában a nézők már július 20-tól láthatják A Védelmező 2-t, a többi európai országgal együtt nálunk csak augusztus 16-án mutatják be. Az akciófilm első része egyébként elég vegyes kritikákat kapott, de mivel világszerte több mint 192 millió dollárt hozott, nem volt kérdés, hogy folytassák-e.


(via Independent)