Nézd meg Guy Ritchiék keménykedését a Lupa Autósmoziban!

Szeptember 23-án, csütörtökön 20:45-től vetítik az Úriembereket Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell és Hugh Grant főszereplésével.

Amikor híre megy, hogy az amerikai drogkereskedő, Mickey Pearson (Matthew McConaughey) túl akar adni szuperjövedelmező londoni marihuánabirodalmán, az egész alvilág felbolydul. Rengeteg lóvé forog kockán, nem is csoda, hogy a gengszterek között kirobban a harc. Bérgyilkosok, kisstílű bűnözők, nagypályások, dílerek, mindenféle kétes alakok bukkannak fel a meggazdagodás reményében. A helyzet kezd igen csak eldurvulni: egyre több hulla potyog, egyre több fegyver kerül terítékre, ám azt mégis nehéz lenne megjósolni, hogy végül kinek a kezében landol a csinos drogbiznisz.

Guy Ritchie legutóbbi filmjével visszatért a gengszterfilmes gyökereihez, és milyen jól tette! Az Úriembereket a Port beválasztotta 2020 legjobb filmjei közé, kritikusunk pedig így írt róla: „Ritchie tényleg visszatér a londoni alvilághoz, olyan régi munkáit idézi meg, mint A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső (1998) vagy a zseniális Blöff (2000), de ez már nem a pitiáner kispályások lepukkant, koszos világa, hanem a rendező másik munkája, a Spíler (2008) nagypályásainak kikent, kifent közege.  (…)  sok mellékszálhoz persze sok mellékszereplő jár, és ez jó hír. Merthogy olyanok kapnak kisebb-nagyobb sztoriszálat, mint a borostás és micisapkás, de nagyon pöpec tréninget hordó Colin Farrell, Jeremy Strong tenyérbe mászó üzlettársként, Eddie Marsan izgága lapkiadóként, és még sokan mások, és tényleg élvezet őket nézni. (…)

Az Úriemberek a sok sallang, nélkülözhető kitérő és túltengő párbeszéd ellenére is baromi élvezetes film, aminek tényleg vannak emlékezetes pillanatai, nem is kevés.”
Július 1-jén nyitotta meg a kapuit a PORT.hu, a Totalcar, a Filmio és a Lupa Beach együttműködésében a Lupa Drive-in Autósmozi, amely a műfaj '60-as évekbeli amerikai fénykorát igyekszik hetente négy este megidézni a budakalászi Lupa-tó parkolójában, csupa olyan régi klasszikussal és örökzöld közönségkedvenccel, mint a Ponyvaregény, a Vissza a jövőbe, a Koktél, a Macskafogó vagy az Üvegtigris.