Nicolas Cage megküzd a fehér jaguárral

Aki szeretne újból elborzadni azon, milyen hitvány fércművekben tűnik fel gyors egymásutánban az Oscar-díjas színész, ki ne hagyja a Primal előzetesét!

Az amerikai mozikba és a streamelős, illetve on demand csatornákra november 8-án érkező akciófilm mintha csak a Con Air – A fegyencjárat egzotikus vadállatokkal felturbózott vízi verziója lenne. A filmről filmre egyre tehetségtelenebb Cage ezúttal egy olyan vadászt játszik, aki ritka, különleges állatokat vadászik le és gyűjt össze, de nem gyilkolja le, hanem jó pénzért eladja őket gyűjtőknek.

Ezen a jó szokásán azonban sajna változtatnia kell, mivel legutóbbi zsákmányát, egy fehér jaguárt (aminek az eladásából jó pénzt remélt) szabadon engedi az a bérgyilkos, akit a vadállatokkal együtt szállítanak teherhajón az Egyesült Államokba, de furmányos módon kiszabadul. Természetesen hősünkre vár a feladat, hogy mindkét veszélyes ragadozót elkapja és ártalmatlanítsa.

A Primalben Cage-en kívül olyan színészóriások játszanak még, mint Kevin Durand és LaMonica Garrett (azok meg kik?), a Maffiózók című sorozatból ismert Michael Imperioli és a rezzenéstelen arcúvá plasztikázott Famke Janssen. A rendező az egykori statiszta, majd statisztakoordinátor, Nick Powell, aki korábban a 2014-es A becsület lovagjait is Nicolas Cage-dzsel forgatta.

Az előzetesben ripacskodó színészt elnézve egyszerűen nem tudjuk felidézni, mire kapott egykor Oscart a sztár, hiszen annyi borzalmas film és borzalmas alakítás érkezett azóta tőle, hogy jócskán elhomályosította már a Las Vegas, végállomás dicső napjait. De annyi biztos, hogy Cage ebben az új formájában sokkal szórakoztatóbb. És ne csüggedjünk, mert a Primal után hamarosan újabb röhejes opusban fog feltűnni, egy Pig címűben, amiről itt írtunk korábban.


(via The Hollywood Reporter)