Nicolas Cage mindössze 4 napnyi házasság után érvénytelenítette a frigyét!

Március 23-án vette el Erika Koike sminkest, eddig tartott a szerelem. 2002-ben Elvis lányától is elvált 3 hónap után.

Az egyik legismertebb hollywoodi sztár, Nicolas Cage március 23-án fogadott örök hűséget Erika Koike-nek, de négy nap után már érvényteleníteni akarta a házasságát (és ha ezt a keresetét elutasítják, akkor hivatalosan is beadja a válópert). A színész még tavaly kezdett el randizni a sminkesként dolgozó nővel, látszólag boldogok voltak, nem tudja senki, miért lett ilyen hirtelen vége a kapcsolatuknak. A sztár sajtósa egyelőre nem kommentálta az ügyet.

Nicolas Cage és Sarah Jessica Parker az 1992-e Első állomás, Las Vegas című film vegasi esküvői jelenetében

 

Nem ez volt Nicolas Cage életében az első, viharos gyorsasággal véget érő házasság... A sztár első felesége 1995 és 2001 között Patricia Arquette színésznő volt. A válásuk után egy évvel, 2002-ben Cage elvette Elvis lányát, Lisa Marie Presley-t, de három hónappal az esküvő után már szét is mentek. Cage harmadik felesége egy Alice Kim nevű pincérnő volt (ő színészi ambíciókat is dédelgetett, feltűnt többek között a férje Next - A holnap a múlté című sci-fijében és a Grindhouse egyik vicces kamutrailerében, a Werewolf Women of the SS-ben is), 2004-ben volt az esküvőjük, de végül 2016-ban elváltak. Vajon lesz ötödik felesége az 55 éves sztárnak? (via Consequenceofsound.net)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu