Normális? Justin Bieber kihívta Tom Cruise-t egy küzdelemre

Az énekes a Twitterre írta ki a javaslatot, a színész még nem válaszolt, de az internet népe már megtette a téteket.

Erre a fordulatra valószínűleg senki sem számított.

„Ki akarom hívni Tom Cruise-t, hogy küzdjön meg velem az Octagonon. Tom, ha nem vállalod ezt a kihívást, beszari vagy,

és sosem fogod kiköszörülni a csorbát. Ki akarja szervezni a meccset? Dana White?” – írta ki Bieber hétfőn a Twitterre. És olyan komolyan gondolja a dolgot, hogy még a UFC (a vegyes harcművészeti ágakat népszerűsítő Ultimate Fighting Championship) főnökét, Dana White-ot is betagelte a bejegyzésben.

A nemrég visszavonult harcművész, Conor McGregor azonban gyorsabb volt, és már le is csapott a lehetőségre: szintén egy Twitter-posztban írta ki, hogy McGregor Sports and Entertainment nevű cége örömest leszervezné a hiriget. Többen azonban rögtön felvetették, hogy a nyilvánvalón túl azért is hülyeség az énekes felvetése, mert miközben Tom Cruise korát meghazudtolóan jó formában van, komolyan sportol, és szinte az összes kaszkadőrmutatványt ő maga csinálja a filmjeiben, addig Bieber csak annyit tud felmutatni, hogy egy ibizai bárban összeverekedett Orlando Bloommal.

„Ha veszítesz, neked is be kell lépned a szcientológiai egyházba”

– viccelődött Bieber kárára Dan LaMorte humorista. Kevin Smith filmrendező eközben arra hívja fel az énekes figyelmét, hogy csak arra vigyázzon, hogy nehogy egy kanapén vívják a meccset, mert ott Cruise nagyon tud, illetve hogy figyeljen rá, hogy az igazi Tom Cruise legyen jelen, mert mindannyian tudjuk, mennyire szereti gumiálarcokkal megtéveszteni az ellenfeleit.

De a kihívás az internet népét is fellelkesítette, és sokan felelevenítették azt a videót, amelyik a Trópusi vihar című vígjáték azon jelenetét mutatja be, amikor a Cruise által alakított producer azt ecseteli, hogy fogja szétcsapni mindazokat, akik ujjat húznak vele.

 

(via NME, Uproxx)