Ölre mennek egymással a stúdiók Brad Pitt és Lewis Hamilton autóversenyzős filmjéért

Pedig még címe sincs és a sztoriról sem lehet tudni semmit. A Netflix, az Amazon, az Apple és a Disney is vinné.

Licitháború indult pénteken a legnagyobb stúdiók közt, de még a streamingcégek is beszálltak. Az egyelőre cím nélküli projekt főszereplője Brad Pitt, a rendező a Tron: Örökséget, a Feledést és a bemutatás előtt álló Top Gun: Mavericket is jegyző Joseph Kosinski lenne, aki hozza magával a Maverick íróját, Ehren Krugert is.

Jerry Bruckheimer producer (Bad Boys, Armageddon, A Karib-tenger kalózai-sorozat) filmterve a hírek szerint a Paramount, az MGM, a Sony és az Universal fejeseinek fantáziáját is megmozgatta, de a Netflix, az Apple és az Amazon is jelezte az érdeklődését, sőt még az a Disney is, amelyik nem szokott ilyen licitversenyekbe belemenni.

Forrás: Getty Images (Pool)

 

A sztoriról vagy a koncepcióról egyelőre semmit nem tudni, de a The Hollywood Reporter forrásai szerint Lewis Hamilton brit Forma-1-es világbajnok is részt vesz valamilyen formában a projektben.

Pitt és Kosinski régóta agyalnak már egy autóversenyzős filmen. 2013-ban a Go Like Hell című filmterv majdnem a kettejük, illetve Tom Cruise részvételével készült el – ebből lett végül Az aszfalt királyai, de egy másik rendezővel, illetve a Christian Bale-Matt Damon párossal.

Az a film óriási siker lett, talán ezzel is magyarázható, hogy szinte mindenki beszállt a licitbe, de Hollywood mindig is rajongott a műfajért, az autóversenyes filmekben adott minden fontos összetevő, a látványtól a drámán át a karakteres főszereplőkig.

Via: THR

 

A port.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.