Prosztó humorú, de bitang jó lesz Jennifer Lawrence új filmje - ELŐZETES!

Az Oscar-díjas színésznő a No Hard Feelingsben egy jármű nélkül maradt Uber-sofőrt alakít, aki bármire képes egy új kocsiért – még arra is, hogy pénzért belevigye a rosszba egy gazdag család 19 éves fiát.

Június 23-án kerül mozikba Jennifer Lawrence új vígjátéka, a No Hard Feelings, amiben Az éhezők viadala- és az X-Men-filmek sztárja egy Maddie nevű, kissé könnyűvérű Uber-sofőrt alakít, aki az autója elvesztése után jelentkezik egy furcsa álláshirdetésre:

randiznia kell egy gazdag család introvertált, 19 éves csemetéjével, Percyvel, mielőtt a fiatalember elmenne továbbtanulni az egyetemre.

Íme a sikamlós poénokkal teli előzetes:

 

 

A vérbő vígjátékot a Rossz tanárt is jegyző Gene Stupnitsky rendezte, a vad partizásba és egyéb huncutságokba belevitt srácot Andrew Barth Feldman alakítja, az apját pedig a '80-as és a '90-es évek emblematikus sztárja, Matthew Broderick. A magyar premierdátumot egyelőre nem tudni – de ha lesz hozzá szinkron és felirat, akkor Speier Dávid bizonyára nem fog fukarkodni a pikánsan kétértelmű, összekacsintós szóviccekkel...

(via Hollywood Reporter & Uproxx.com)