Rob Zombie Magyarországon forgatott horrort – itt az első trailer

Haláli jónak ígérkezik a The Munsters, ami az azonos című '60-as évekbeli sitcom rebootja.

Befutott az első előzetes Rob Zombie új filmjéhez, a The Munstershez, amit az 57 éves zenész-rendező pár éve nálunk Magyarországon (egészen konkrétan a budapesti Városligetben) forgatott. A sztori lényegében ugyanaz itt is, mint az Addams Family vagy az Éjsötét árnyék esetében: Frankenstein szörnyetege pár vámpír társaságában átköltözik a vadregényes Erdélyből egy álmos amerikai kisvárosba, és ott megpróbálnak tisztességes családként boldogulni – ami persze nem nagyon megy nekik. Íme az előzetes:

A mostani The Munsters az Universal gondozásában készült az azonos című, 1964 és 1966 között futó tévésorozat alapján. A történet középpontjában álló család feje Herman Munster pont olyan bamba és rút melák, mint Frankenstein szörnyetege (a filmben Jeff Daniel Phillips alakítja). Herman felesége, Lily Munster egy veszedelmes szépségű vámpír (ezt az erős női karaktert szokás szerint a rendező felesége, Sheri Moon Zombie kelti életre), akivel együtt költözik be az új házba az apja, Drakula gróf távoli rokona, Grandpa Munster is (őt Daniel Roebuck alakítja, de maga a karakter, a hátranyalt hajú, joviális vámpír apóka nekünk, magyaroknak leginkább a Szörnyecskék 2-ből lehet ismerős, ahol Robert Prosky öltözött be egy ilyen figurának a Clamp irodaházban).

Természetesen Munsteréknél megfordul majd egy rakás különc csodabogár is a csúf boszorkányoktól kezdve a szőrös farkasemberekig, de még a Lost tévésorozat sztárja, Jorge Garcia is tiszteletét teszi valamiféle különös szerzetként. A film várhatóan idén debütál majd a mozikban, de a Universal Pictures a tervek szerint saját streaming platformjára, a Peacockra is felteszi majd a premierrel egy időben.

(forrás: Index)