Robert De Niro közleményt adott ki unokája halálával kapcsolatban

A szintén színész Leandro De Niro halálhírét vasárnap jelentette be Robert De Niro lánya. Számos ismert hollywoodi híresség részvétét fejezte ki a közösségi médiában.

Robert De Niro lánya, Drena De Niro július 2-án, vasárnap jelentette be, hogy elhunyt a 19 éves fia, Leandro De Niro Rodriguez színész, aki többek között a 2018-as Csillag születik és a szintén 2018-as Cabaret Maxime című filmekben szerepelt. A halál pontos okát nem közölték.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Drena (@drenadeniro) által megosztott bejegyzés

 

Július 3-án Leandro nagyapja, az Oscar-díjas Robert De Niro a Fox Newson keresztül osztott meg egy rövid közleményt, amelyben ezt írta:

Mély megrendüléssel tölt el szeretett unokám, Leo halála. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek a részvétnyilvánításért. Kérjük, hogy hagyjanak minket egyedül gyászolni Leo elvesztése miatt!

 

Fotó: Lionel Hahn/Getty Images

 

Az elmúlt napokban több híresség is szívhez szóló üzenetekkel emlékezett meg De Niro unokájának halálhíréről a közösségi médiában. Az ismert szupermodell, Naomi Campbell ezt írta:

Drena megszakad a szívem érted, el sem tudom képzelni, mit érezhetsz. Az Úr tartson karjaiban benneteket ebben a nagyon szomorú időszakban, a titeket ért veszteség idején. Szeretlek, és mindig itt vagyok neked.

Lana Parrilla, az Egyszer volt, hol nem volt című tévésorozat sztárja ezt írta:

Drena, annyira mélyen sajnálom. Hatalmas mennyiségű szeretetet, imákat és erőt küldök neked. Az Úr legyen veled és mindenkivel, aki szerette a te drága kisfiadat!

Az 1993-as Zsákolj, ha tudsz! sztárja, Rosie Perez így kommentálta a tragikus halálhírt:

Megdöbbentő! Annyira sajnálom! Mindannyian itt vagyunk neked!!! Nagyon szeretlek!

Debi Mazar színésznő pedig ezt írta:

Erre nincsenek szavak. Sokkot kaptam. Annyira sajnálom. Mindkettőtöket nagyon szeretlek.

 

(via Independent.co.uk)