Röhögd szét magad az év horrorjába oltott Office-on!

A fergeteges kamuelőzetes persze magas labda volt, hiszen a Hang nélkül rendezője, John Krasinski játszotta a hivatali vígjátéksorozat egyik főszerepét.

A Media Muse YouTube-csatornáján debütált trailerparódia a magyar mozikban majd csak május 3-án debütáló Hang nélkül című, nagyon ígéretesnek tűnő különleges horrorfilm (itt és itt írtunk róla részletesen), illetve az Office című amerikai sorozat (az angol A hivatal remake-je) részleteit keveri össze.

A Hang nélkül középpontjában álló családnak ugyanis teljes csendben kell élnie a napjait, mivel posztapokaliptikus világukban olyan szörnyek garázdálkodnak, akik nem látnak, de nagyon jó a hallásuk, így azonnal lecsapnak, bármit is meghallanak.

Valakinek pedig beugrott, hogy John Krasinskinek (aki az Office-ban Jimet játszotta, és a Hang nélkülnek is ő az egyik főszereplője, nem csak forgatókönyvíró-rendezője) korábban is jó sokáig csendben kellett maradnia, hiszen a sorozat Trivia című epizódjának (lásd lent) az volt a sztorija, hogy a cég munkatársai csendkirályt játszottak.

A nagyon vicces kamutrailer egy A Dwight Place című fiktív filmhez készült (a Hang nélkül eredeti címe ugyanis A Quiet Place, és Dwightnak hívják a sorozat egyik fontos karakterét), amelyben a szörnyek jelentette fenyegetést az Office két legijesztőbb figurája, Dwight és unokatestvére, Mose biztosítja.


(via Huffington Post)