Röhögd szét magad az év horrorjába oltott Office-on!

A fergeteges kamuelőzetes persze magas labda volt, hiszen a Hang nélkül rendezője, John Krasinski játszotta a hivatali vígjátéksorozat egyik főszerepét.

A Media Muse YouTube-csatornáján debütált trailerparódia a magyar mozikban majd csak május 3-án debütáló Hang nélkül című, nagyon ígéretesnek tűnő különleges horrorfilm (itt és itt írtunk róla részletesen), illetve az Office című amerikai sorozat (az angol A hivatal remake-je) részleteit keveri össze.

A Hang nélkül középpontjában álló családnak ugyanis teljes csendben kell élnie a napjait, mivel posztapokaliptikus világukban olyan szörnyek garázdálkodnak, akik nem látnak, de nagyon jó a hallásuk, így azonnal lecsapnak, bármit is meghallanak.

Valakinek pedig beugrott, hogy John Krasinskinek (aki az Office-ban Jimet játszotta, és a Hang nélkülnek is ő az egyik főszereplője, nem csak forgatókönyvíró-rendezője) korábban is jó sokáig csendben kellett maradnia, hiszen a sorozat Trivia című epizódjának (lásd lent) az volt a sztorija, hogy a cég munkatársai csendkirályt játszottak.

A nagyon vicces kamutrailer egy A Dwight Place című fiktív filmhez készült (a Hang nélkül eredeti címe ugyanis A Quiet Place, és Dwightnak hívják a sorozat egyik fontos karakterét), amelyben a szörnyek jelentette fenyegetést az Office két legijesztőbb figurája, Dwight és unokatestvére, Mose biztosítja.


(via Huffington Post)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu