Ron Perlman elmondta, miért nem ő lett újra Hellboy

Felajánlották neki a 2019-es film főszerepét, de mivel egy fontos összetevő hiányzott, nem kért belőle.

Amilyen nagy elvárásokat támasztott a világ a 2019-es Hellboy elé, pont akkora csalódás lett mind a nézők, mind a kritikusok számára, hiába játszotta benne a jók oldalán harcoló, vörös ördögöt napjaink egyik legfelkapottabb sorozatsztárja, David Harbour. Az igazi Pokolfajzat-rajongóknak ugyanis nem ő Hellboy, hanem Ron Perlman, aki 2004-ben és 2008-ban öltötte magára a nagydarab krampusz gumijelmezét Guillermo del Toro filmjeiben, hogy rendet vágjon az okkult nácik, gonosz varázslók és ocsmány szörnypofák között.

Kép: Port.hu

 

Ron Perlman, aki idén áprilisban ünnepelte a 70. születésnapját, legújabb filmje, a streaming platformokon elérhető Run with the Hunted promóciója kapcsán a Comic Book Movie magazinnak beszélt arról, miért nem ő lett a harmadik Hellboy-film főszereplője:

A reboot olyasvalami volt, amiben nekem is lett volna lehetőségem szerepelni. Én viszont a fejembe vettem, hogy csak egyetlen Hellboy-verzió-érdekel: amit Guillermóval együtt csinálok. Mivel nem vállaltam, eléggé el is távolodtam a filmtől. Még nem láttam, és nem is hallottam róla szinte semmit. Sok szerencsét kívántam nekik, de ez nem az én utam volt.

Sajnos mivel a 2019-es Hellboy elég rossz kritikákat kapott (a Port.hu cikke itt olvasható), és a 44 millió dolláros bevételével még az 50 milliós gyártási költségeit sem hozta vissza, nemigen lesz már itt olyan Hellboy 3, amiben ismét Ron Perlman alakítja a sziklaöklű ördögöt, és Guillermo del Toro a film rendezője. Persze a mai streaming-divat közepette egy tévésorozatot még simán összehozhatnak ők ketten... (via Uproxx.com)